facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie le Kleyer

Brasserie le Kleyer
"Cuisine ouverte tous les jours midi et soirfermée le dimanche soir"
Adres: Bld G.Kleyer 2, 4000 Cointe, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +3242530246
Stad: Cointe
Route: Bld G.Kleyer 2
Postcode: 4000


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Le Kleyer carte, Le Kleyer café Liège
Recensies
Gewoon een fijne brasserie in Cointe.
Volks taverne met vrij groot terras
Een oud etablissement met een inrichting uit de jaren 70. Deze warme plek, bekend bij alle lokale bewoners, is gunstig gelegen. Echt een aanrader als je in de buurt bent...Eten: 4/5
Brouwerij bovenaan. Of het nu voor een drankje of een maaltijd is, je wordt goed ontvangen, met snel en vriendelijk personeel. De gerechten zijn erg goed, en ze zijn het echt waard voor de prijs! Gehaktballetjes met Luikse sauzen en Chili con carne zijn enkele van hun bijzonder goede specialiteiten Het menu is groot en gevarieerd genoeg om de meeste mensen tevreden te stellen en er meerdere keren heen te gaan zonder zich te strikken. Ik ben er persoonlijk al een paar keer geweest, en ik ben er niet tegen om daar nog een keer terug te gaan! Nou, het moet gezegd dat als je er te voet naartoe gaat, je een vrij steile helling moet beklimmen waardoor het een beetje warm wordt. Maar het is het waard! En het maakt het eten van een groot gerecht minder schuldig voor de complexen: p Tot slot raad ik deze brasserie aan als je lekker wilt eten in een gezellig en familiaal kader met goede bediening voor schappelijke prijzen.
Aangenaam terras op zonnige dagen, snelle en hoffelijke service. In de onmiddellijke nabijheid van het Cointe-park op de hoogten van Luik. Ik raad aan voor een vriendelijk moment.
Een bekend oud etablissement. Een warme plek is goed gelegen. Eenvoudig maar zeer goed menu voor een taverne. Ik raad aan.Eten: 4/5
Service meer dan beperkt, het is duidelijk dat de 'habitus' voor de anderen komt. Eerste keer dat ik hoor dat ze mijn bestelling niet willen opnemen want 'er zijn al twee tafels die niet zijn bediend en de chef moet niet overweldigd zijn' Na 45 minuten met de menukaart zonder te kunnen bestellen, nemen we onze klikken en klak en dat is het.
Ik raad u aan waakzaam te zijn bij het bestellen van een biefstuk! Ik ontving de mijne veel te gaar en ik had het lef om erop te wijzen! Fout Ik werd getrakteerd op spot van het personeel en ze vertelden me dat ik mijn bestelling verkeerd had geplaatst!
Onprofessioneel welkom, onmogelijk om op het terras aan een tafel van 4 te zitten volgens de server, plotseling brengen we 2 tafels samen om aan 4 te zitten zonder de doorgang van de server te belemmeren en de tafels kunnen niet worden verplaatst, opnieuw volgens de server, we vertrokken terwijl naast de deur, er zijn er 8 rond 2 tafels!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid