facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie La Bicoque

Brasserie La Bicoque

Info

Brasserie-Restaurant La Bicoque dans un cadre champêtre
Accueil sympa
Plats du terroir, faits maison
Moment de détente à 2 et ou en famille, amis..

Accès : Autoroute E411 sortie 24, direction Wellin à 5 min. Carrefour de la Barrière de Transinne.

Geschiedenis

Brasserie La Bicoque dans un cadre champêtre ....
Accueil sympa
Plats du terroir, faits maison...
Moment de détente à 2 et ou en famille, amis....



"Zin in een gezellige avond met Frans eten in ons stijlvolle restaurant? In ons restaurant La Bicoque komt u niks tekort – smakelijke gerechten en een fantastische sfeer zullen u zeker aanspreken. Bij zonnig weer wordt u van harte uitgenodigd om onze idyllische zitplaatsen buiten op te zoeken.*- Centraal gelegen restaurant met een uitgebreid aanbod aan dranken -*Wij verwennen u met veelvuldige, Franse gerechten, die in onze keuken vers voor u worden gekookt. Proeft de uitstekende, lokale producten of de afwisselende, regionale producten, door onze koks met liefde bereid.*- Buitengewoon handig dankzij parkeerplaats -*Parkeren kunt u heel makkelijk aan de voorkant van het restaurant op onze parkeerplaatsen.Neem contact met ons op en ..."
Adres: RUE DE LA COLLINE 58, 6890 Transinne, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 061/65 68 48
Stad: Transinne
Route: RUE DE LA COLLINE 58
Postcode: 6890


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Barrière de Transinne La Barrière de Transinne 42 meter Aanrader, zowel restaurant als hotel. Voor herhaling vatbaar.
Recensies
Supermooie ambiance, vriendelijke bediening, en heerlijke, eerlijke gerechten!
Niet ver van de A4 richting Nl of Fr. Geen budget tent ala McDo, maar een lekkere hap in een oase van rust.
Fantastisch restaurant, makkelijk berijkbaar, uitmuntende bediening en voortreffelijk eten! 10/10
verfijnd restaurant, aangenaam personeel. weinig keuze op de kaart maar elk gerecht is wel telkens tot in de puntjes uitgewerkt
Goeie hamburger
Zeer aangename omgeving. De keuken is zeer verfijnd met goede producten. Bevredigende prijs-kwaliteitverhouding De service is perfect. We hadden een geweldige tijd.. Ik raad het aan..
Zeer gezellige, vertrouwde sfeer! Heerlijk eten en geweldige prijzen! Persoonlijke sfeer, de prijs is goed en het eten is voortreffelijk!
We zijn stamgasten, mijn vrouw en ik, maar na verloop van tijd zijn we een beetje teleurgesteld. Drie jaar geleden zouden we 5 sterren hebben gegeven omdat het uitstekend en echt gastronomisch was. Momenteel vinden we niet meer zoals vroeger de veelheid aan smaken terug in onze gerechten. Daarnaast past het recent geïntroduceerde systeem van één menu per tafel helemaal niet bij ons. Desalniettemin zullen we terugkeren omdat we hopen op een verbetering.
Zeer goede maaltijd en service aan de top, zeer mooie inrichting van het restaurant. Ik raad aan!!!
Goed thuis koken heel goed goed gesprek met Madame. Omdat ik uit Frankrijk kom, beveel ik dit etablissement aan. De kilometers zijn alleen al door het welkom verdwenen. Ik wens hen veel succes. Nogmaals bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid