facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Koe-Vert

Brasserie Koe-Vert

Info

eigentijdse en kindvriendelijke brasserie met gezellig zomerterras waar u steeds terecht kunt voor een snelle hap, een seizoensgebonden suggestie, een overheerlijke menu of een lekkere pannenkoek!

Adres: Botestraat 61, 9032 Wondelgem
Telefoonnummer: 09/227 65 00
Stad: Wondelgem
Route: Botestraat 61
Postcode: 9032


Recensies
Eigenlijk 3.5 sterren. We kwamen hier al es op een zonnige zondagnamiddag voor wafels en pannekoeken... alles OK en lekker. In feb '17 stopten we op een woensdagavond voor iets 'kleins'. We namen uiteindelijk de burger van de dag + 2 pintjes en een grote fles water. Burger was lekker, beetje speciaal met zoete stukjes appel en tierentijn mosterd, geen klagen behalve over de prijs, we zaten net onder de €50.- en dat vonden we toch aan de hoge kant OH..en hun site zegt dat ze spaghetti hebben waar we eigenlijk voor kwamen maar dat bleek er dan al een paar maanden niet meer te zijn... jammer dat ze hun site dan niet aanpassen niet
Eten lees ribbetjes waren ok doch net iets te koud maar super van smaak. Bediening heel vriendelijk. Bijbestellen van frietjes en drank werd ons geduld wel op de proef gesteld en ook zo hebben wij onze tweede drank niet meer gekregen. Hierdoor vroegtijdig de zaak verlaten. Helaas nochtans heeft deze zaak veel potentieel.
Sympathieke gastheer. Leuke locatie met gezellig terras, zeker doordat het eerder onverwacht is om zoiets te vinden aan een relatief drukke baan. Eenvoudige maar interressante kaart. Zijn er enkel iets gaan drinken maar komen zeker terug om te zien of het goed gevoel door getrokken wordt in het eten.
Lekkere steak, alleen zou het beter geweest zijn die binnen te eten en niet op het terras door nogal wat ambetante vliegen. Die beestjes op een afstand houden verpestte een beetje het eetplezier.
Eens binnen ' chez Tijl ' voelt men meteen wat het verschil is tussen mensen die hun uiterste best doen om gastheer/gastvrouw te zijn in de horeca en mensen die er simpelweg voor geboren zijn . Ongedwongen doch steeds stijlvol. Hier stelt men u op uw gemak. Klasse zaak klasse mensen.
Steeds lekker en vers bereid vlees met een slaatje en knapperige frietjes. Een aanrader voor of na een middag shoppen in Gent vlakvbij halte tram 1.
Lekker eten met vriendelijke bediening aan een zeer eerlijke prijs
Zeer goed maar lang moeten wachten 12'15.15u buiten .....aperitief voor gerecht hoofdgerecht. ..Daarna werden we bij familie verwacht!
Deze brasserie heeft me niet weten te overtuigen. Het eten is niet bijzonder en de sfeer is middelmatig. Een tweede bezoek is niet voor snel.
Heel lekker eten en uitstekende bediening. Heel vriendelijke mensen. Prijs kwaliteit zeker goed
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brasserie Koe-Vert met het openbaar vervoer


Wondelgem Maststraat 20 meter
9b
N1
Wondelgem Maststraat 20 meter
930
Wondelgem Botestraat 60 meter
Wondelgem Botestraat 60 meter
1
Wondelgem Botestraat 60 meter
930

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid