facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Kiewit

Brasserie Kiewit
Adres: Heuveneindeweg 129, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011763701
Stad: Zonhoven
Route: Heuveneindeweg 129
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Kiewit Hasselt, Brasserie Zonhoven, Brasserie Kiewit openingsuren, Mosselen eten Zonhoven, Mosselrestaurant Hasselt, Sjiek Zonhoven, Restaurant Houthalen, Restaurant chique
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Minahuis Minahuis 2 km Het was zeer lekker en verzorgd, de bediening had ons niet heel goed begrepen waardoo...
Recensies
Service was wat traag, toch een uur moeten wachten op ons eten en dan nog eens een half uur moeten wachten eer we de dessert kaart kregen en dan heb ik er zelf nog eens achter moeten vragen. Minus 2 sterren voor de schalen die ze gebruiken voor de bijgerechten die gewoonweg verroest zijn op de bodem, onacceptabel en uiterst mate gevaarlijk. Een rustieke look is nog iets anders als een effectief roestende schaal.
Zeer lekkere kaart, vooral de kreeft op #wijze klaargemaakt… ook de rest van de kaart door mijn gezelschap gegeten was zeer lekker !
Heerlijk ontspannen- goeie keuken mjammmie dankzij rudy en ook topp service van Sonja en op dit moment samen met Rudy ...ook heel leuk om Rudy daar tussendoor mee te maken ! Prijsverhouding niet duur- maar ook niet goedkoop- toppp kwaliteit !! maar kan ook niet anders...Een dikke aanrader ...!!! Vegetarische menuopties: Weet alleen dat die er zijn en dat ze daarvoor openstaan- ikzelf maak daar geen gebruik van... Een fijne brasserie met o.a veel vis
Niet veel aan te merken...jammer dat de gastvrouw geregeld reageerde de zoon van ons bevriend koppel...hij moest rustig zijn, niet met de stoel schuiven....terwijl hij erg braaf was. Een verwaarloosbaar minpuntje...we gaan zeker terug!Eten: 5/5
Zéér lekkere mosselen. Ze worden op verschillende, originele en traditionele manieren klaargemaakt en de bediening is super vriendelijk. Iedereen is even begaan met de tevredenheid van de klant!
Vriendelijke ontvangst, de mosselen natuur waren "af", d.w.z. lekker en op maandag aan een voordeelprijs van 21 euro. Het interieur is aangenaam en nodigt uit om terug te komen. Aanrader voor iedere mosselnatuurliefhebber !
We hadden beide mosselen genomen en moet zeggen, ze waren gewoon top! Zowel naar smaak als de mosselgrootte aan zich. De keuze is ook erg ruim op welke manier ze gemaakt worden. Service is vlot, vriendelijk en eenvoudig. Voor ons een aanrader als het op mosselen aankomt. Zeker prijs-kwaliteit!
Wil je mosselen eten, moet je hier zijn. Wel moeilik te kiezen. We hebben natuur en van de chef gekozen. En waren heel tevreden en vol gegeten. Het ijs was eigenlijk te veel. Laten we volgende keer weg. Er was ook een klein hapje vóóraf van het huis. Ook heel vriendelijke bediening.
Vriendelijke bediening en heel lekker eten! Mosselen zeker de aanrader!
Laten we beginnen bij de positieve punten. Gezellig was het zeker. Eten zag er goed uit en was ook lekker buiten de frietjes hadden weinig smaak. Negatieve puntjes. Hebben redelijk lang moeten wachten op het eten ook was er niet zo heel veel volk. Wat mij het meeste stoort was dat de toogbank redelijk veel stof lag de andere rest was wel netjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid