facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie kasteeltje

Brasserie kasteeltje

Info

In kasteeltje

gelegen in het hartje van West-Vlaanderen heten Olivier & Jens jullie van harte welkom in het prachtig kader...

Geschiedenis

Bistro / Brasserie 't Sterrebos,

gelegen in het hartje van West-Vlaanderen, heten Olivier & Jens jullie van harte welkom!

Een prachtig kader waar de gezelligheid troef is.

In de winter kan je genieten van de aangename warmte van de houtkachel & in de zomer kan je vertoeven op het prachtig terras met uniek zicht op het kasteel.



"Lunch / a la carte / suggestie / frans & Belgische kaart"
Adres: Moorseelsesteenweg 2, 8800 Rumbeke, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 051 21 17 96
Stad: Rumbeke
Route: Moorseelsesteenweg 2
Postcode: 8800


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Sterrebos restaurant Rumbeke, T kasteeltje Rumbeke meubelen, Restaurant Sterrebos Rumbeke openingsuren, Kasteeltje Keerbergen, Tea-room Rumbeke, Lunch Rumbeke, Brasserie het Kasteeltje, 'T Kasteeltje, Willebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mango Cafe Mango Cafe 576 meter Deze middag half warme stoofvlees gekregen met een waterige roden bach van het vat ...
Recensies
Vandaag hier gaan eten met de bongo, we kregen eerst een klein hapje wat aangenaam en lekker was ,we namen allebei filet mignon, mijn filet was een minnietje,maar dat zal wel te maken hebben dat we met een bongo kwamen eten ,de filet was niet echt mals maar al bij al hebben we lekker gegeten. Op schaal van vriendelijkheid geef ik een 7 In mijn ogen zijn de prijzen vrij hoog ,videe 22 euro is een forse prijs .Het terras kan ook een poets of opknapbeurt gebruiken.
Zijn hier een 4 gangen menu komen eten en dit was zeker een aanrader. Het eten was super lekker en de bediening heel vriendelijk! Het provinciaal domein er rond is ook prachtig! Parkeren kan wel enkel in de nabije straat. Maar voor de rest is dit zeker eens een aanrader om te gaan eten. Buiten ook een grote terras en speeltuin dus op een warmte dag ook aangeraden!
Spijtig van mijn bongobon….. ontvangst en bediening zeer onbeleefd en alles moest rap rap gaan, terwijl er niet zoveel volk aanwezig was. Wij kregen suggesties van het restaurant stond vermeld, het hoofdgerecht mochten we kiezen uit twee gerechten, wat nu filet mignon of pasta scampi was. Zelf koos ik de filet mignon en mijn vriend de pasta scampi. Toen ik mijn gerecht kreeg en ik sneed in het vlees zat hij volledig vol met pezen, ik kon er niets doorsnijden met mijn mes. Toen ze kwamen vragen of alles in orde was toonde ik hen het vlees en namen het mee, twee minuten later kwamen ze terug met hetzelfde bord, het restje saus die nog in het potje aanwezig was die ik al had uitgegoten en een nieuwe filet mignon. ik had gevraagd voor een saignant en kreeg een stuk die net eens gekeerd was ik de pan, nog rauw en ijskoud vanbinnen. omdat ik mij al schaamde dat ik mijn vorig stuk had teruggestuurd heb ik een koud en rouw stuk vlees mogen opeten was nog roze/paars, ook de pasta van mijn vriend had geen smaak, de saus was teveel ingedikt waardoor de smaak volledig wegviel. zeer spijtig. Bij het betalen kon mijn vriend het nietlaten om toch te zeggen dat het eten niet in orde was en kregen wij als antwoord: ‘daar kunnen wij niet aan doen’ geen aanrader, ik kom nooit meer terug. voor een bongobon wordt ook betaald en om dan zo behandelt te worden…
Kasteeltje is een echte parel. Zeer mooie locatie. Een jong team en zeer vriendelijk. Wij hebben een 4 gangen menu gekozen . Alles was perfect in orde . Wij vertellen dit zeker door
Super lekker gegeten. Er werd aan vlot tempo en vooral vriendelijk bediend. Respect aan de jeugd die daar werkt. Geen complexe gerechten, maar vooral smaakvol.
Ik snap helemaal niks van de negatieve commentaren die hier geschreven worden!!!!! We hebben hier zeer lekker gegeten De steak was lekker mals en gebakken zoals het hoort met lekkere frietjes erbij De scampi s ook heel lekker Vriendelijke bediening Zeker een aanrader om terug te komen
Wij zijn hier op een winterse avond naartoe gegaan om ons te ontspannen. Buiten was er een stevige wind, we hoopten ons binnen te kunnen verwarmen...maar dit viel tegen. Met koude voeten bestelden we onze hapjes en eten. Bediening was zeer vriendelijk. Kinderen kregen eerst hun portie. Wij iets later ook ons bord. Mijn pasta scampi bleek een bord pasta met een soort van saus met een 6tal scampi te zijn. Geen groentjes of andere ingrediënten te te bespeuren. Het bordje van de eend zag er wel gevarieerd uit. Maar de eend bleek toch wat taai te zijn. Ook de kinderen schoven hun bord vroegtijdig aan de kant. Gelukkig bracht de moeulleux een glimlach op hun gezicht. Prijs kwaliteit is dit zeker zijn geld niet waard. Wij komen hier niet terug voor een warme hap, maar eerder voor een drankje en dessertje na een wandeling in het nabije bos.
Ondermaatse kwaliteit van eten. Met weinig liefde en passie overgebracht. Rare sfeer in de zaak. Jammer van ons geld maar we hebben er het beste van gemaakt. Ober toch zijn best gedaan voor een vriendelijke bediening, maar bediening over het algemeen vrij ongemotiveerd. De ober merkte wel op dat we niet tevreden waren over het eten, ik kon wel appreciëren dat hij het benoemde. iets anders of een nieuwe portie aanbieden hoefde voor ons niet. slechte kwaliteit carpaccio en smakeloos eten kan je niet goed toveren. De passie zat er simpelweg niet in. Ik lees hier trouwens veel negatieve ervaringen met mensen die hier hun bongo bon wilde inruilen, van ons was het ook met een bongobon... het zou absoluut geen reden mogen zijn om klanten te benadelen op kwaliteit van eten. Jammer van ons geld want thuis ist beter : snap echter niet wrm sommige mensen een zaak runnen met eten als ze het niet kunnen of graag doen... blijft voor mij een raadsel.
Onvriendelijke ontvangst door de blonde dame met hoge botten die denkt dat ze nog een twintiger is. Wafel niet uitgebakken. Picon Vin blanc van €8,50 die ze op smaak brengen met grenadine. Bij verlaten van de zaak nog altijd geen goededag of tot ziens, terwijk we niet geklaagd hadden en ze geen werk had.
Bij het naar binnen komen zagen we de microgolfoven al staan.. Niet wetende dat dit een voorbode was naar de bereidingswijze van hetgeen hier als voedsel moest doorgaan. We werden een tafeltje toegewezen en kregen de kaart in handen. Toen we zeiden dat het via Vivabox was wat we ook al gemeld hadden bij de reservatie nam de ober, die ons laatdunkend opnam, de kaart weg en deelde "de gastronomische menu" mee. Aangezien die ons niet aansprak, vroegen we of we zelf een keuze mochten maken mits bijdrage. Dit bleek echter onmogelijk.. Zelfs dessert kon niet vervangen worden door koffie. We hebben dus de fameuze Vivabox treatment gekregen, waar we de keuze kregen tussen 2 voorgerechten en 2 hoofdgerechten. Soep Niet geprobeerd, maar verwacht je niet als keuze bij een bon van € 110 of Carpaccio Als je goed zocht kon je een schelletje vlees vinden die in de olie onder de berg rucola zwom Pasta scampi Waarschijnlijk opgewarmd in de microgolf; pasta zonder saus of Filet mignon Een stuk rubber waar je met geen kettingzaag door kon We zijn dus beroofd van een bon gastronomisch dineren met wijn ter waarde van 110 +13 euro voor "eten" dat we niet weggewerkt kregen. Helaas vroeger en met honger vertrokken om nog eens te moeten bijbetalen voor de aperitief. In het kort, geen aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid