facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Jeffrey's

Info

Frans-Belgische Brasserie die werkt met locale producten en leuke suggesties Vieder wat wils!

Geschiedenis

In de landelijke omgeving van Nevele en Vosselare kunnen jullie terecht bij Sophie, Wout en Nick.

Na een grondige renovatie verwelkomen wij jullie graag vanaf begin mei 2016!

Wout en zus Sophie staan in voor de ontvangst en bediening van de klanten.
Zij deden ervaring op in o.a. Huyze Waterloos, Brasserie Fou d`O, Bonaparte, Kasteel Viteux..

Sophie's partner Nick neemt leiding in de keuken en zal jullie culinair verwennen met klassieke gerechten en zijn eigen toets brengen in leuke suggesties.
Hij deed zijn ervaring op in o.a. Auberge du Pecheur, Brasserie Fou d`O en Revue.

Onze grote droom komt uit en wij hopen van harte dat jullie hier samen met ons van zullen genieten!



"Wij zijn te typeren als een Frans-Belgische Brasserie die werkt met lokale producten.Kortom, voor ieder wat wils!In de landelijke omgeving van Nevele en Vosselare kunt u terecht bij Sophie, Wout en Nick.Mogen wij u vriendelijk verzoeken tijdig te reserveren indien u graag komt tafelen bij ons.Zo kunnen wij u een vlotte bediening garanderen!Door een seintje te geven dat u langs komt, helpt u ons bij de organisatie en bent u tevens zeker van uw plaatsje.Dankjewel voor jullie begrip!Wij staan open voor al uw vragen en suggesties ."
Adres: Vosselaredorp 2, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 09 371 86 76
Stad: Nevele
Route: Vosselaredorp 2
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Jeffrey's Menu, Restaurant Nevele Hansbeke, Brasserie Nevele, Italiaans restaurant Nevele, Brasserie Merendree, Bistro Jerome, Jerome Nevele, Restaurant Vosselare Put Deinze
Recensies
Volledig omsloten terras, half overdekt. Eten aan de kaart, vriendelijke bediening. Voor gerechten, te weinig keus. Hoofd gerechten ruime keuze en mooie gegarandeerd. Min punt is dat er geen parking is aan het kruispunt en ergens in de straten of omgeving moet parkeren.
Vriendelijke bediening, lekkere tapa's, beperkte standaardkaart maar wel keuze genoeg. Er zijn ook genoeg suggesties. Voor ieder wat wils. Niet goedkoop maar wel kwalitatief.
Per toeval, maar een goed terug-komen-adres. Nam geen lunch omdat er de pasta vongole te krijgen was. Een detail: mooie muziek, niet te luid niet te stil.
Vriendelijke bediening, heel lekker en smaakvol gegeten. Aanrader!
Was top. Uitstekende bediening, fantastisch lekker eten
Waanzinnig lekker dineetje. Heerlijk gegrild buikspek, smeuïge vol-au-vent van het huis, verfijnde carpaccio en rijkelijk slaatje! Warme ontvangst en service. Kwaliteit tegen correcte prijzen! Wij komen zeker terug
Zeer attente bediening en lekker eten! Nagekomen bericht: toen we een maand later opnieuw dit adresje aandeden werden we, in tegenstelling tot vorige keer toen de bediening uitsluitend vrouwelijk was, veel minder attent en zorgzaam onthaald door de man van dienst. Teleurstellend!
We hadden voordien goede tot zeer goede referenties gelezen. Over de inrichting kan ik weinig zeggen, vond het persoonlijk zeer neutraal. Kwam niet gezellig over. Maar dat is persoonlijk. Porties waren goed, maar ik had voorgerecht genomen dat me wat tegenviel. Hoofd gerecht was rib eye , zeer goed van smaak, maar redelijk stevig geprijsd. Porties frietjes, die we kregen waren voor meerdere personen, eerder karig. Ze waren wel eigen werk en lekker, en we hebben er ook geen meer bijgevraagd, vlees was op. Gerecht van collega, was gewoon, ook ruime portie, maar gewoon. Zeker geen tegenvaller, maar heb voor die prijszetting in de buurt beter gegeten.
Degelijke kwaliteit voor een redelijke prijs. Goede en vriendelijke bediening.
Alles wat we van de kaart al hebben gegeten starters, steaks, burgers, wraps, ... en de desserts waren altijd dik in orde! Irish- en Italian Coffees zijn mooi in lagen gepresenteert en de bediening is uitstekend! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid