facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie il Capriani

Brasserie il Capriani

Info

Brasserie CAPRIANI brengt een vleugje Italië naar de Grote Markt van Turnhout.

Geschiedenis

Brasserie Il Capriani brengt een vleugje Italië naar de Grote Markt van Turnhout. De opening vond plaats op donderdag 6 februari. Oud en nieuw gaan bij ons hand in hand. De combinatie van de prachtige oude meesterwoning met onze moderne brasserie zorgt voor een unieke, niet te missen sfeer. Het Italiaans personeel geeft de final touch aan een sfeervolle ervaring.

We serveren uitsluitend Italiaanse specialiteiten welke altijd vers zijn en een uitmuntende service: daar staan we voor.

Op zonnige dagen waant u zich op ons groot terras in het zuiderse Italië terwijl u nipt aan een lekker glaasje prosecco.

U bent van harte welkom, alle dagen tussen 10u00 en 22u00 om ons team aan het werk te zien en vooral onze overheerlijke gerechten te proeven !

Reserveer een tafel (+32 14 73 14 97) en geniet van GRATIS PRIVE PARKING achteraan het gebouw (enkel na 18u). Indien u van deze parking gebruik wil maken, gelieve bij aankomst in de zaak uw nummerplaatgegevens te bezorgen aan een medewerker. Hartelijk Dank.

Adres: Grote Markt 74, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: 014 73 14 97
Stad: Turnhout
Route: Grote Markt 74
Postcode: 2300


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Talia Resto Pizza Talia Resto 163 meter Heel triestig, meer dan 2 uur moetten wachten om het eten dan nog zelf te mogen opwar...
Cucinamarangon Cucinamarangon 185 meter Uithaal was goed. Vlees buiten verwachting exceptioneel lekker.
Trattoria De Marco Trattoria De Marco 360 meter Heerlijk eten en ook de zeer vriendelijke bediening valt op. Aanrader!
Recensies
Heerlijk gegeten. Vond alleen dat er weinig tijd was tussen de gerechten door.
Super lekkere vegetarische pizza gegeten met een heerlijk wijntje. Het brood mag wel voor het gerecht geserveerd worden vonden wij...
Prima eten en zeer nette en vriendelijke bediening
Goede plek om Italiaans te genieten in Turnhout! Met lekkere limoncello als dessert
Onvriendelijke bediening. Gerechten te snel achter elkaar. Wel lekker eten. Panacotta was niet te bestellen om 19 uur, omdat het nog gemaakt werd.
Heel lekker eten, je krijgt bij een rekening een heerlijke limonchello. Enkel zijn ze met hun porties niet groots...
Prachtige locatie. Zeer vriendelijk personeel. Keuken zeer verzorgd. Een absolute aanrader voor iedereen die er nog niet is geweest. Bovendien, zij die de Italiaanse taal willen onderhouden komen hier zeker aan hun trekken.
Vriendelijke bediening en leuke sfeer maar bij allebei de bestellingen kwamen ze nog een 2de keer vragen wat we alweer moesten hebben.
Duur voor wat je krijgt. Personeel spreekt dikwijls Italiaans, en ook wat Nederlands. Lekker eten maar niet volledig heerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid