facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Hof ter Dijle

Brasserie Hof ter Dijle

Info

Onze brasserie te Haacht is dé plaats voor mensen die graag gezellig eten, en graag persoonlijke bediening hebben.

Geschiedenis

Onze brasserie te Haacht is dé plaats voor mensen die graag gezellig eten, en graag persoonlijke bediening hebben.

De zaakvoerder, Jan De Coster, staat zelf achter het fornuis en heeft al heel wat ervaring niettegenstaande z’n jonge, jeugdige leeftijd.

Samen met vrienden of familie kan je er tafelen in een gezellige, comfortabele sfeer. Naast de vaste kaart kan je er ook kiezen uit een waaier aan suggesties. Hiermee brengt de chef elk seizoen een ander stukje van de natuur op uw tafel. De groenten en kruiden komen uit eigen tuin.

Bereikbaar vanaf het jaagpad via knooppunt 22, is de brasserie dé ideale stopplaats voor fietsers en wandelaars. Je kan er terecht voor een kopje lekkere koffie terwijl je de krant van de dag doorbladert, of voor een drankje of een kleine snack.

Vanaf het eerste zonnestraaltje kan je genieten op ons comfortabel tuinterras. Kinderen kunnen zich uitleven op de veilige speeltuin.

De brasserie is ruim, doch in het weekend of op bijzondere dagen is het aangewezen om een tafeltje te reserveren. Ook voor grotere groepen vragen we steeds reservatie op voorhand.

Adres: Keerbergenbroek 79, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016/84.34.64
Stad: Haacht
Route: Keerbergenbroek 79
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Tildonk, Brouwershof Haacht menu, Brasserie Boortmeerbeek, Restaurant Wespelaar, Brasserie Kampenhout, Lunch Haacht, Brasserie Rotselaar, Brasserie prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Volle Pot De Volle Pot 2 km Authentieke oude herberg met veel antiek. Vriendelijke bediening, Keizer Karel van ´t...
Recensies
We wonen vlakbij maar waren er nog nooit geweest. Gezellige brasserie in het groen. Lekker eten met veel aandacht voor groenten. Supervriendelijke bediening door Nadia! Absoluut voor herhaling vatbaar!!
Leuk restaurant op 2km van Haacht centrum. Perfect als tussenstop tijdens een wandeling met een toffe tuin voor kinderen. Eten was lekker en meer als voldoende. : tot de volgende!
We zijn er al een paar keer gaan eten en steeds tevreden buiten gekomen, vandaag viel het echter tegen. Toen de scampi van de chef werd geserveerd zag de overvloedig aanwezig getomateerde saus er artificieel uit, ze smaakte ook zo smaak uit potten. Daarna een vispannetje als hoofdgerecht genomen. Het vispannetje was voorzien van 2 kleine stukjes vis, 3 scampi en 2 gambas en had exact dezelfde getomateerde saus als de scampi van de chef.Had men kunnen vertellen tijdens de bestelling. De mosselen waren rijkelijk voorzien van groenten maar spijtig genoeg onvoldoende gekruid fletse smaak en geur. De bediening was heel vriendelijk.
Heel lekker een beetje veel lawaai aan de grote tafelsEten: 4/5
Mooie brasserie met zeer vriendelijk personeel, heel lekker eten. Een leuk terras en ook nog voldoende plaats om de kinderen te laten spelen
Vlotte bediening, vriendelijk personeel. Angus beaf heel taai! Lekkere pepersaus!Eten: 3/5
Mooie omgeving, goed eten, vriendelijk personeel, een brasserie om terug te bezoeken.
Heel lekker, super bediening, gezellig en Corona-proof!
Na 5 minuten pas verder geholpen voor een tafel, daarna meer dan 20 minuten wachten voor we iets konden bestellen. 15 minuten later eindelijk het drinken, 8 minuten later het eten. Na 3 negatieve ervaringen kan er wel besloten worden dat het eten niet slecht is maar de wachttijden oplopen.
Super lekker gegeten!!! Je merkt dat de groenten vers uit de tuin komen. Tis eens iets anders. Ook de kindermenu was dat tikkeltje meer. Een aanrader! Voor de kids: schommel, glijbaan en een wipje. Mooie tuin, mooi terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid