facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Flo Antwerp

Brasserie Flo Antwerp

Info

Laat u in een elegante maar ontspannen sfeer verwennen door de authentieke Frans-Belgische keuken.

Adres: Groenplaats 32, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +3232041229
Stad: Antwerp
Route: Groenplaats 32
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 00:00
Dinsdag: 07:00 - 00:00
Woensdag: 07:00 - 00:00
Donderdag: 07:00 - 00:00
Vrijdag: 07:00 - 02:00
Zaterdag: 07:00 - 02:00
Zondag: 07:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie flo menu, brasserie flo maastricht, brasserie antwerpen, hilton antwerpen, brasserie groenplaats, restaurant antwerpen 31 december, brasserie flo menukaart, oudejaarsavond 2018 restaurant antwerpen
Recensies
Apesar de ser o restaurante do Hotel Hilton, um dos hoteis mais tradicionais da cidade. Possui um menu com entrada + principal + sobremesa por apenas 30 euros. Lugar chique e atendimento nota 10, com certeza voltarei.
Mooie kamer, goed gepoetst en met nette voorzieningen. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was zeer uitgebreid en echt aan te raden. Gerechten die niet bij het buffet hoorden, zoals Eggs Benedict, konden worden bijbesteld zonder extra kosten. Het diner in het restaurant was heerlijk, evenals het borrelen met een zeevruchtenplateau. Echt een aanrader, ook vanwege de zeer centrale ligging.
Mdag, 18/4/16 om 12u. Gin-tonic in een groot glas volledig gevuld met "verdufte ijsblokken". 6 oesters waarvan er één niet gevuld was. Speciaal gekomen voor de steak tartare. De hoeveelheid vlees schat ik rond slechts 100 gr. en daardoor was de bereiding te plat. Fritjes waren in orde, 2 blaadjes salade, en dat voor 24 euro p.p. ! Wat een afgang tegenover verleden jaar toen het wel goed was. Tussen haakjes, de maître mag zijn schoenen eens afslissen, zijn geklikklak was zeer hinderlijk. Dit is de eerste keer van mijn leven dat ik commentaar lever.
We hebben er tijdens een weekendje Antwerpen geluncht én gedineerd. Stijlvol etablissement, vriendelijke én professionele bediening. We kozen telkens voor de suggesties: heerlijk eten voor een schappelijke prijs! Een aanrader!
Heel gezellige sfeer, mooi decor met prachtig zicht op de kathedraal, en lekker eten - met een speciale pluim voor de attente en vriendelijke jonge dame, Alexia, die ons verwelkomde.
Gezellig restaurant, heerlijk gegeten, goede wijn , leuk personeel! Een minpuntje , toilet boven , ik had n oude dame bij me , die kon die trapen niet op !
Tijdens ons verblijf in het Hilton hotel werd het ontbijt geserveerd in Flo. Erg uitgebreide keuze en goed verzorgd.
Heel lekker eten en super bediening in een zeer mooi kader.
Vriendelijke en correcte bediening. Prijs/kwaliteit o.k. Aten hier reeds meermaals.
Altijd goed, prachtig zicht op kathedraal van Antwerpen en bovendien een heel goede keuken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brasserie Flo Antwerp. Groenplaats 32 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brasserie Flo Antwerp adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brasserie Flo Antwerp. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brasserie Flo Antwerp delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid