facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Fiston

Brasserie Fiston

Info

Open begin 2019

Brasserie met eenvoudige, maar smaakvolle gerechten in een toegankelijke en gezellige sfeer

Dinsdag en woensdag gesloten



"Brasserie Fiston zorgt voor een huiselijke keuken met verse producten van de beste kwaliteit. Onder leiding van Pieter Seynaeve ex De Karmeliet en Zet'joe en gastvrouw Tatiana Michiels kan u genieten van een zorgeloze en leuke avond in een gezellig kader. Naast de brasserie kan u bij ons ook terecht aan de bar of kan u evenementen organiseren tot 30 pers. in 't Zaaltje."
Adres: Gistelsteenweg 123 A, 8490 Varsenare
Stad: Varsenare
Route: Gistelsteenweg 123 A
Postcode: 8490


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amitude Amitude 222 meter Verfijnde Catering voor jouw feest, daar is Amitude in gespecialiseerd! Wij verzorge...
oud gemeentehuis varsenare oud gemeentehuis varsenare 450 meter Deze plaats is zelfs geen 1 ster waard. We hadden gereserveerd met 8 personen voor ee...
Bistro 144 Bistro 144 737 meter Zeer gezellig en lekker. Service was perfect.Eten: 4/5
Brasserie Stuyvenberg Brasserie Stuyvenberg 802 meter Gisteren hier voor de eerste maal gegeten. Het overderkt en verwarmd terras heeft een...
Bistro Nieuwege Bistro Nieuwege 3 km Heel gezellig interieur diverse biersoorten te verkrijgen zoals ook lekker eten op am...
Recensies
Deze avond op de bots hier terecht gekomen om te eten. Vriendelijk onthaald en bediend in een mooie, gezellige zaak, meer de uitstraling van een goed restaurant dan brasserie vonden wij. We hebben als hoofdgerecht de ossobucco gegeten, deze was ruim voldoende qua portie, geserveerd met tagliatelle en parmezaan en heerlijk te smaken. We hebben ook nog dessert besteld, deze was goed maar zouden we persoonlijk de volgende keer wisselen voor een voorgerecht eerder.. Bedankt voor deze avond!
Mooi ruim restaurant, aangenaam kader en lekker verwarmde ruimte. Praktisch met beschikbare parking. De kaart kan iets uitgebreider echter iedereen was tevreden over zijn keuze. De wijn die we erbij gekozen hadden was uitmuntend lekker zoete witte wijn en rode Portugese wijn per glas gekocht. Desserts waren ook top, echter vergeten te fotograferen. Jammer dat er geen suggestiemenu aangeboden wordt, niettemin een aanrader dus ga zeker nog eens langs.
Zeer aangename sfeer, vriendelijke en attentvolle bediening. Voldoende ruime keuze op de kaart, dit zowel voor eten als gewenste aangepaste wijnen. Ruime parking ter plaatse of in de onmiddellijke omgeving. Voldoende demping om te genieten van een aangenaam gesprek van de eigen tafelgasten. Mooi interieur en open keuken. Eerder de naam restaurant waardig dan brasserie.
Lekker, verzorgd eten in een gezellige sfeer.
Teleurstellen. Met een gezelscha van 5 gaan eten. Leuk decor, beetje refter achtig. Lekkere cocktails, voorgerechtjes waren ok, de tonijn was erg lekker. Hoofdgerecht Filet Pure, zeer teleurstellend. Stukje van +/- 100gram a 150gram voor €39?! Dit tot 2x gemeld bij telkens een verschillende ober. Er kwam hier geen gevolg aan, spijtige zaak! Met een rekening van + €420 mocht er hier wel iets aan gedaan worden.
Eerste kennismaking viel tegen. Jammer voor een brasserie met te hoge resensis. Prijs/kwaliteit niet in evenwicht. Kabeljauw te klein en geen top, frietjes niet ok. Steak tartaar was niet op smaak. Arrogante bediening. Tot nooit meer
Super vriendelijke en snelle service. Het eten is zeer lekker en op topniveau. De cocktails kunnen wel beter meer waarde voor je geld. Wel goeie uitgebreide wijn lijst. Het is gezellig zitten met tafels niet dicht bij elkaar, ruime locatie.
In de Fiston is het altijd gezellig tafelen maar in een leuk en down to Earth kader. De gerechten zijn verfijnd en elk seizoen zijn er wel lekkere suggesties. Het is een totaal ervaring waar niemand teleurgesteld vertrekt. Het team is op elkaar afgestemd. Er is een heel ruime keuze van wijnen binnen hun assortiment.
Trendy en gezellig interieur, aangenaam zitten, de hoge stoelen zijn comfortabel. Lekkere keuken en top wijnen. Vlotte en vriendelijke bediening. Een echte aanrader.
Voor de eerste maal bij jullie , het was super van ontvangst, eten,wijn, bediening. Voor herhaling vatbaar. Onze zoon is zelf chef Debietemolen vond het af.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid