facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Enchante

"Onze brasserie “Enchanté” in het hartje van Keerbergen staat synoniem voor gezellig eten en drinken. Echte Belgische keuken met de meest eerlijke producten. Ook voor een kleine hap, een zoet tussendoortje of een gezellige babbel bij een glaasje kan u steeds bij ons terecht."
Adres: Haachtsebaan 20, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015330990
Stad: Keerbergen
Route: Haachtsebaan 20
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Enchanté Brasserie, Nieuw restaurant Keerbergen, Kindvriendelijk restaurant Keerbergen, Brasserie Keerbergen menu, Bistro Louis Keerbergen, Mosselen Keerbergen, Kerstmenu Keerbergen, Brasserie Haacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maison Belge Maison Belge 2 km Altijd super bediening en heerlijk eten! Leuk dat ze hun kaart aanpassen aan de seizo...
Recensies
Ik parkeerde mijn wagen op de markt dichtbij de kerk en zocht een plaats om vlug iets te eten want ik had weinig tijd. Ik was erg blij achteraf gezien dat ik deze brasserie heb uitgezocht want ze heeft een gezellig interieur en de bediening is er vlug en erg vriendelijk. Ik genoot ten volle van mijn bestelde wok-gerecht met kip en pasta. Nog een lekkere koffie achteraf en ik kon erg tevreden weer de baan op. Ik zag dat andere klanten gewoon even een biertje of koffie komen drinken met hun krant onder de arm. Alles kan hier , dit is echt gezellig. Ik kom uiteraard graag terug als ik weer in de regio ben !
Vriendelijke bediening en lekker eten Ook goed koel binnen tijdens heel warm weer
Complexloos genieten van een verse maaltijd! Grote ruimtes, dus ook geschikt voor grote groepen. Zeer vriendelijke bediening. Voor ons alvast een vast adres geworden.
Zeer lekker eten voor een schappelijke prijs! Kwaliteit van het eten is er in de afgelopen maanden zeker nog op vooruit gegaan. Op drukke momenten misschien 1 extra persoon in de bediening zetten indien mogelijk. Zeker ook perfect voor een business middaglunch aangezien alles relatief deftig op tijd geserveerd wordt.
Echt heel goed om te gaan eten als het super is dan doe ik dat met veel plezier om er mond reclame over te maken dus top !!!! Ze zijn ook met niets opdringerig en zeer vriendelijk wat moet een mens nog meer hebben en is er mooi om te vertoeven
Heel leuke zaak. Veel variatie op de kaart, lekker eten en vriendelijke bediening.
Zeer vriendelijke service, eten prijs/kwaliteit in orde. Zeer royale portie sabayon.
Gisteren daar geweest voor de 1ste keer. Zeer lekker eten en super vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit top . Wij komen zeker nog terug . Doe zo verder .
Zeer vriendelijke bediening en super lekker eten. Kwaliteit, prijs zeer goed
Hier ben je welkom, vriendelijk personeel en lekker gegeten. Je krijgt veel op je bord. Wij komen nog eens terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid