facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Elfique

Brasserie Elfique

Info

Bienvenue sur la page de la brasserie Elfique à Aywaille.
Suivez notre actualité, nos événements et découvrez nos produits sur cette page !

Geschiedenis

Bienvenue sur la page de la brasserie Elfique à Aywaille.
Suivez notre actualité, nos événements et découvrez nos produits sur cette page !



"Site de production de bières"
Adres: Raborive, 2, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 0032 4 263 07 17
Stad: Aywaille
Route: Raborive, 2
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: Brouwerij Elfique, La Guinguette des Elfes, Elfique bier kopen, Elfique IPA, Elfique Ambrée, Visite brasserie Elfique, Privilège Brasserie Aywaille, Elfique Blanche
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Privilege Brasserie Privilege Brasserie 12 km Le service était lent, nous avons également reçu la mauvaise boisson et la nourriture...
La cabane des brasseurs La cabane des brasseurs 16 km Deux amis qui se lancent dans le projet de créer leur propre microbrasserie. Bière sp...
Recensies
We hadden niet gereserveerd en kwamen half vier aan om te kijken of er toch nog een plekje was voor een rondleiding in de brouwerij. We werden vriendelijk onthaalt en we konden aansluiten, er werd wel medegedeeld dat het alleen in het Frans gesproken werd. Dat was voor ons geen probleem, de bediening is vriendelijk, de dame van de receptie was erg behulpzaam. Leuke locatie, duidelijk aangegeven en heerlijke biertjes op de kaart!! Echt een aanrader dus.
Na een wandeling in de omgeving deze brouwerij bezocht om hun bieren te proeven en een hapje te eten. Een 3-tal bieren kunnen proeven mijn vouw was de BOB, maar niet helemaal mijn smaak ondanks dat ik een liefhebber ben van de Belgische speciaal bieren. Het eten in het restaurant was van ‘standaard’ kwaliteit. Wel jammer dat wij ongeveer een half uur geprobeerd hebben om de rekening te ontvangen en te kunnen betalen en nee het was niet zo dat de hele zaak gevuld was met gasten. Ter voorbereiding voor uw bezoek in het restaurant spreekt niemand van het personeel een andere taal dan de Franse. Beetje frustrerend dat wel! Op einde wilde ik voor twee collega’s een proefpakket bier meenemen maar dat leek makkelijker dan gedacht. Ze verkopen eigenlijk alleen pakketen van 6 flesjes van hetzelfde soort bier. Een combinatie van 6 verschillende leek niet mogelijk tot het moment dat ik aangaf dan niets te willen kopen. Heel vreemd zeker ook omdat ze op een prijslijst zelf aangeven dat dit wel mogelijk was zie foto. Ps. de prijzen voor een glas bier in het restaurant vond ik met 4,20 euro aan de hoge kant. Rechtstreeks van de bron en dan toch een reguliere prijs te bereken dat bevreemd mij altijd.
Een leuke brouwerij om te bezoeken. Wij kregen een interessante rondleiding in het Nederlands en kregen daarna alle bieren te proeven. Het restaurant bij de brouwerij is ook een aanrader, heerlijk gegeten. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Mooi bedrijf, heerlijke genoten van de biertjes en lekker gegeten
Met een grote groep langs gegaan, maar de service laat zijn wensen over. Je krijgt zeker niet wat je besteld. Kijk zeker de rekening goed na voor extra aangerekende dingen! Ook de vriendelijkheid laat uiteindelijk zijn wensen over nadat we hen er op aanspreken. Zeer jammer dit, want we wouden hier graag elk jaar weer terug keren ter herdenking van een groot geliefd man.
Je krijgt absoluut niet wat je bestelt. Ook niet voor reden vatbaar wanneer we hen erop aanspreken. Verontwaardigd zijn we over de service! We voelen ons opgelicht! RE OP JULLIE REACTIE: De commerciële geste waar jullie over spreken is een terugbetaling van iets dat we niet ontvangen hadden. Het overige dat we niet ontvangen hadden is ondanks herhaaldelijk aangeven van ons toch aangerekend. Jammer om te lezen dat jullie dit een commerciële geste noemen.
Net na de overstroming 5 augustus langs geweest. Was feitelijk dicht, maar de Nederlands sprekende zoon van de brouwer gaf ons een uitgebreide infotour. Bijna 80% van de inventaris de rivier ingespoeld! Toch nog even op het terras een heerlijke trippel blonde gedronken. Hij liet ook een foto zien van hoe het een paar weken geleden eruitzag tijdens de overstroming. De hele produktie en terrein twee meter onder water. Ga er gerust langs, het is echt heel lekker bier.
Helemaal rondgereden na deze brasserie. We hadden niks gereserveerd voor de rondgang. Enkel bezoek na reservatie mogelijk,wat uiteraard aan te raden is in deze bizarre periode. Maar een biertje proeven in hun cafeetje was zelf niet mogelijk. We zijn beleefd naar de deur gewezen. Jammer want we hebben altijd de gewoonte om bier te kopen na zo'n bezoek .
De proevertjes zijn een aanrader! Enkel jammer van de trage bediening. We hebben helaas de rondleiding niet kunnen doen want deze was reeds volzet.
Fantastisch bier, prachtige locatie, vriendelijke ontvangst. Volgende keer gaan we ook een hapje eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid