facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie des Bobelines

Brasserie des Bobelines
Adres: Rue Royale 41 Koningsstraat 41 , Spa 4900, BE
Telefoonnummer: 087 70 88 37
Stad: Spa
Route: Rue Royale 41
Huisnummer: Koningsstraat 41
Postcode: 4900



op zoek naar gerelateerd: La Brasserie des Bobelines Menu, Restaurant Spa, CINQ restaurant Spa menu, Spa Tripadvisor, Spa best restaurants, Tonnelet Spa, Le Petit Baigneur Spa, Gio Café Spa
Recensies
We hebben hier heerlijk gegeten en gedronken! De menukaart is in het Frans, Nederlands en Duits. Helaas spreken de obers geen Nederlands, maar het is allemaal goed gekomen. Vriendelijke bediening en dit is geen gewone brasserie, maar een erg goed restaurant! Heel sfeervol ook van binnen en van buiten.
Wat een zalige plek om te vertoeven - heel verzorgd én lekker eten, tof gepresenteerde drankjes, mooi uitzicht vanop 't overdekt terras en wat een prachtig gebouw, net aan het park de 7 heures. Ook een héél tof interieur met bijzonder plafond. Je kan in de straat erachter zelfs gratis parkeren... aanrader!
Hadden 1 maand op voorhand voor 18 personen gereserveerd. 6 personen hadden graag de Tomahawk steak besteld. We kregen te horen dat er nog maar slechts 1 steak beschikbaar was. De extra portie hapjes die we hadden besteld hebben we nooit gekregen. We hebben een 1,5 uur moeten wachten op ons eten, al is dat met 18 personen misschien ergens te verwachten. Toen iedereen zijn eten had gekregen bleek er 1 iemand zijn hoofdgerecht te zijn vergeten. Dit werd dan 5 minuten later aan tafel gebracht, de kaas van de hamburger was duidelijk recht uit de frigo en dus totaal niet gesmolten. Op dit stuk kaas vonden we dan nog een zwart haar terug. Ik denk dat geen enkel restaurant een groep van 18 man graag ziet komen, en dat konden we wel merken aan de bediening. Er was wel 1 mannelijke ober die zeer zijn best deed, waarvoor dank! Om met de positieve noot te eindigen, het eten was wel zeer lekker.
Wij hadden hier woensdagavond gereserveerd, maar bij binnenkomst wilde ik gelijk annuleren. Ik vindt Halloween sowieso een heel naar feest, maar de manier hoe er hier met de dood omgegaan werd vond ik echt zeer respectloos. Er stonden sowieso 2 grafkisten, en 2 'lijken' ingepakt in vuilniszakken. Echt verschrikkelijk. Dit is gewoon spotten met de dood. Ook is er niet echt nagedacht over mensen die recent te maken hebben gehad met het verlies van een geliefde, misschien iets om over na te denken. Over het eten kan ik dus eerlijkheidshalve niet oordelen. Maar voor mij geen positief review. De reservering hebben we gelukkig kunnen annuleren.
Lang wachten. Kroketten als voorgerecht bijbesteld, niet gekregen. Een maaltijd kennelijk vergeten, waarop hamburger alsnog wordt gepresenteerd waarvan de kaas dan koud blijkt te zijn én waarin bovendien een donker haar in het gerecht was terug te vinden.
Geweldig gezellig en leuk restaurant! Het eten was uitstekend, zeer vriendelijke en behulpzame bediening! Zeker een aanrader wanneer je in Spa bent of in de buurt verblijft! Wanneer je graag een wijntje drinkt, ben je hier zeker aan het juiste adres, een enorme keuze aan heerlijke wijnen voor ieders budget! Parkeren: Veel parkeermogelijlheden in de buurt!
Gerechten leken lekker of bijzonder vanaf de kaart. De uitwerking was daar niet. Ceviche was smaakloos, De pasta met coquilles helaas ook niet erg lekker. De bediening heeft ook niet de sjeu. Helaas helaas, het had potentie kunnen hebben..
Een zaak die leeft van de toeristen: “Ben je niet tevreden, geen probleem, morgen staat hier wel iemand anders…” Zeer lang meer dan 1uur moeten wachten op ons hoofdgerecht. Toen ik hen erover aansprak waarom wij zo lang dienden te wachten en alle mensen die na ons binnenkwamen wel al bediend werden, was het antwoord dat zij geen voorgerecht genomen hadden en wij wel. Moeten wij dan daarom als laatste op ons eten wachten? Wij 6 pers hadden trouwens ook geen voorgerecht besteld maar wel 3 schoteltjes “à partager”, om te delen bij het aperitief. Er kwamen ook helemaal geen excuses omdat het zolang duurde, geen koffie of drankje van het huis achteraf? De ober die “de tapas” bracht, zag ook helemaal niet dat het tapas à partager/ om te delen waren. Er werden ons geen kleine bordjes gebracht. Vooral met de sardientjes in olie was dat wel handig geweest. We hadden ook helemaal geen onderleggers, tafelnapjes of een kijkbord. Ik heb dan maar de toast met sardienes op mijn servet gelegd om het beetje proper te houden. Er werd ons ook een amuze gebracht: een gazpacho en een tasje met een parelcouscous bereiding., maar we kregen geen klein apero-vorkje om het op te eten. Met je grote tafelvork in zo een klein tasje was nogal onhandig. Of ze geven zo geen aper-vorkjes of het personeel zag niet dat we dat mankeerden we zaten noghtans centraal aan een onhandig, ongezellig grote ronde tafel voor 6 personen. Vriendelijke bediening goede suggestie voor de wijn, maar ondanks ze met velen waren ook traag en onwetend cfr opdienen tapa’s, onervaren, nemen geen initiatief of zien het werk niet cfr apero-vorkjes, aperitiefglazen werden niet afgeruimd, niemand die ziet dat wij maar zitten te wachten en wachten op ons eten en iets komt zeggen of onderneemt. Ik heb uiteindelijk zelf een ober geroepen en gevraagd of wij nog lang zouden moeten wachten. Wel lekkere hamburgers, leuk geserveerd onder een stolp met rook. Lekkere groentjes en sausje bij het speenvarken, maar mijn traag gegaard speenvarken was nog rauw aan het been. Mijn zoon zijn kipnuggets waren droog en hard gebakken. Frieten: oude frieten die herbakken waren! Dan zegt men vaak dat je een goed restaurant kan herkennen aan hun frietjes. Wel mooi aangekleed en gezellig interieur, jammer van de blote tafel en de fake kaarsen waarvan de lichtjes niet meer werkten. Ook getuigt de wijnkaart van grootheidswaanzin: Wie gaat daar een Pétrus van 2015 aan 6350 euro de fles drinken? Die wil dan toch ook wel minstens een tafelkleedje op zijn tafel denk ik dan…
Al vaak voorbij gelopen en al eens wat gedronken op het terras, maar vandaag ook gegeten. Heerlijk! Smaakvol en mooi opgediend. Leuke inrichting. Bediening vlot en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Een restaurant waar alles klopte en waar men goed met ongemakkelijke situaties wist om te gaan. Verder een prachtig gebouw met dito versiering!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid