facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie De Lux

Info

openingstijden
januari t/m maart
woensdag - zondag van 11.00 tot 23.00 uur
april t/m december
dinsdag - zondag van 10.00 tot 23.00 uur



"Bezoek ons op onze nieuwe locatie in Kinrooi. Bistro Chez Vie, dorpsplein 6 in Kinrooi. Tel. 089702291"
Adres: Sint Lambertuskerkstraat 2, 3680 Neeroeteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 3289255312
Stad: Neeroeteren
Route: Sint Lambertuskerkstraat 2
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Maaseik
Recensies
Deze man, Bert de eigenaar. Heeft een prima B&B. En restaurant. Wij hebben september 2020 hier een kamer en een Diner gehad, op door reis met de fiets. Niks dan goeds over alles. Onze e bikes konden binnen gezet worden. De kamer was netjes. En het ontbijt was meer dan super. eigen gedekte tafel met zelfs zalm en verz fruit enz. Ook het eten in het restaurant was de avond ervoor top. door Bert zelf gemaakt.hij is de kok Ook vond ik het vrouwtje in de bediening en tevens ook de receptie, zeer gast vrij en correct.. Ook Bert is zeer sociaal en vriendelijke. Zijn Finse vriendin didem.. Ga gerust hier naar toe...
Lekker gegeten! Ik had grote XXL schnitzel en die was heeel groot en lekker!! Mijn vrouw Sint Jacobsschelpen met scampi’s en lekkere saus ! Vriendelijke bediening!
Het eten was 4 sterren waard. Ik snap dat er corona maatregelen zijn en dat de frustratie bij iedereen hoog oploopt maar aangezien wij niet de papieren op het raam hadden gezien en ook niet bij aankomst verwittigd waren dat eens je binnen bent je niet mag buiten gaan roken of dampen heeft de bazin redelijk, in mijn ogen, onbeleefd heeft gedaan van wie gaat de boete betalen enz... Er zaten thans buiten mensen op het terras te roken en die komen ook binnen om van het toilet gebruik te maken en een ouder koppel heb ik zien roken en die zijn binnen komen betalen. In mijn ogen is dat maar hetzelfde. OH JA WAS NOG VERGETEN TE VERMELDEN DAT GE DE REGELS OP 1 STREEP MOET HOUDEN DE VROUW DIE ENGELS SPRAK MAG WAT BELEEFD DOEN NAAR HUN PERSONEEL WANT KLANT BLIJFT NOG ALTIJD KONING EN DE MAN VAN DE VROUW MAG WEL BUITEN OP TERASJE GAAN ZITTEN IN DE ZON MET ZIJN DRANKJE EN ZIJN VUILE SIGARETTEN EN DAN WEER NAAR BINNEN LOPEN EN ACHTER DE BAR GAAN STAAN ZONDER MOND KAPJE EN DAN NOG VRAGEN WAS HET LEKKER DAT IS DUS WAAR IK NIET TEGEN KON SNAP DAT DE REGELS MOETEN NA GELEEFD WORDEN WIJ HADDEN ZELFS ONS EIGEN HANDGEL BIJ EN MIJN VROUW HEEFT OOK EEN EIGEN ZAAK MA HET GAAT ME EROM HOE JE ZE NA LEEFT ALS GE MAATREGELEN NEEM NEEM ZE DAN TEGOE EN VOOR IEDEREEN HET ZELFDE EN NIET DIE WAT BINNEN ETEN MOGEN NIET GAAN ROKEN EN DIE WAT BUITEN ZITTEN EN GEROOK HEBBEN MOGEN WEL NAAR BINNEN OM NAAR WC TE GAAN DAN BRENGEN HUN OOK HUN BACTERIËN MEE NAAR BINNEN WANT DAT BEWEERDE DE VROUW DIE ENGELS SPRAK MIJ ZIET GE NOOIT MEER TERUG EN HEB AL IN DE EERDERE REVIEW GEZIEN DAT ER NOG MENSEN ZIJN DIE DE ENGELSE SPREKENDE VROUW AROGANT VONDEN EN ONBELEEFD DUS LICHT DIT ZEKER NIET AAN MIJ DOE ZO VERDER EN JE VERLIES ZO NOG MEER KLANTEN JUIST NU GE ZE NODIG HEB NA ZO EEN LOKDOWN
Lekker eten en gezellige plaats. Maar ik wil midden in Neeroeteren graag bediend worden in t Nederlands en niet in t Engels! Als we n fruitsap bestellen, worden we niet begrepen. Bestellen we n gin tonic, daar hebben ze dan ook nog nooit van gehoord. Uiteindelijk worden ze kwaad omdat wij weigeren Engels te praten.... Waar ben je in je zaak dan toch mee bezig zeg..
Vakantiefeeling dichtbij huis! De enthousiaste gastvrouw Helena scherpt je Engels aan, haar echtgenoot verrast met lekker menu's in redelijke porties! Jij kan altijd bij vragen. Heerlijk - geen eten verspillen. De mooie sfeer geeft het kader voor gezellige uitjes, zakelijk en privé.
Mijn vriend en ik aten samen een tapas schotel super de lux. Deze was heel lekker. Uitgebreid aanbod. Prijs-kwaliteitsverhouding is goed ! Vriendelijke uitbaters.
We don't serv when you knop knock on the window....was het antwoord toen we na 10 minuten binnen gingen bestellen...we hadden 2x geklopt op het raam...we werden gezien en er kwam een knik vanachter de toog...maar helaas ......
Het was weer gezellig en lekker eten! Bediening zelfs in twee talen voor het toerisme heel goed. Mooie zaak met een goede ontvangst van de staf. Voor herhaling vatbaar.
Goede keuken en vriendelijke ambitieuze uitbater. Hier hadden we ons hoofdgerecht en dessert van de hap en traproute Maasvallei.
Het eten was super echt heerlijk!! En zeker genoeg. Heel vriendelijke bediening. Komen zeker terug!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid