facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie de la Senne

Brasserie de la Senne

Info

Bruxelles/Brussel/Brussels
www.brasseriedelasenne.be
www.twitter.com/BrasserieSenne
www.instagram.com/brasseriedelasenne



"_ Notre BAR est ouvert:du mardi au vendredi de 16h à 20hle samedi de 12h à 20h_ Notre SHOP est ouvert:du lundi au vendredi de 12h à 18hle samedi de 11h à 19h_ Onze BAR is open:van dinsdag tot vrijdag van 16u tot 20uop zaterdag van 12u tot 20u_ Onze SHOP is open:van maandag tot vrijdag van 12u tot 18uop zaterdag van 11u tot 19u_ Our BAR is open:from Tuesday to Friday from 4 to 8 pmon Saturday from 12 to 8 pm_ Our SHOP is open:from Monday to Friday from 12 to 6 pmon Saturday from 11 am to 7 pm"
Adres: Gentsesteenweg 565, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Telefoonnummer: 02/465 07 51
Stad: Molenbeek-Saint-Jean
Route: Gentsesteenweg 565
Postcode: 1080


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 15:00
Dinsdag: 09:00 - 15:00
Woensdag: 09:00 - 15:00
Donderdag: 09:00 - 15:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie de la Senne verkooppunten, L annexe brasserie fermenterie de bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie-Restaurant-Traiteur La Piscine Brasserie-Restaurant-Traiteur La Piscine 792 meter Het eten was super lekker...vlotte bediening...vriendelijk onthaal...muziek veelal he...
Brasserie restaurant La Queue De vache Brasserie restaurant La Queue De vache 991 meter de woensdag 21_7 21 ome 18u 30 zijn we gaan eten in de queue de vache wij heben de mo...
Recensies
Fantastisch ontvangst door Cleo die ons het proces van A tot Z uit de doeken deed en zoveel meer. Ook aan een heerlijke tasting, onder haar begeleiding, mogen deelnemen.
Gezellige plaats, lekker bier en een eetgelegenheid, meer heb je niet nodig. Je kan ook makkelijk naar de brouwinstallatie gaan kijken!
Originele locatie met veel ruimte en zicht op de ketels van hun eigen brouwsels. Bovendien een ruim terras waar je in alle rust kan genieten van je verfrissing. Zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken beschikbaar in verschillende formaten. Hier keer ik zeker terug!
Lekkere bieren op een goeie locatie. Gezellig terras met eetmogelijkheid. Zicht op de brouwinstallaties. Op wandelafstand van Brussel-centrum.
De uitbaatster maakt het verschil: attent, klantvriendelijk, meertalig,... en oh ja de bieren zijn echt lokaal en ver weg van de mainstream smaken.
Heerlijke rondleiding in de brouwerij. Is vrij nieuw, nauwelijks 1 jaar oud. Ze brouwen heel wat diverse bieren. Ze produceren 13000 hl bier per jaar.
In een loods pal naast de begraafplaats in Sint-Jans-Molenbeek bevindt zich deze kleine brouwerij, die plaatselijke faam geniet om haar uitstekende speciaalbieren. Hoewel de locatie bepaald niet tot de verbeelding spreekt, doen het innovatieve gerstenat van hoge kwaliteit dat des te meer. Mijn favorieten zijn het goudblonde Zinnebir en het lichte en fruitige Schieve Tabarnak met noten van passievrucht. Petje af!
Nieuw bierproject. Hip en jong.
Best beer in Brussels
Vandaag bezocht, heel mooie brouwerij en ook bijzondere locatie. Zinnebir was voor mij de uitschieter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid