facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie de Bohon

Brasserie de Bohon
Adres: Rue Fond Sainte-Anne 3A , Durbuy 6940, BE
Telefoonnummer: 086 21 88 78
Stad: Durbuy
Route: Rue Fond Sainte-Anne 3A
Postcode: 6940



op zoek naar gerelateerd: Kokejane Durbuy, Goedkoop eten in Durbuy, Durbuy centrum, Restaurants in de buurt, Uit eten omgeving Durbuy, Wildarrangement Durbuy, Limoni E Tartufi, Durbuy Tripadvisor, Durbuy culinair
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Ferme des Oliviers La Ferme des Oliviers 8 km Aangenaam persoonlijke gastheer en - vrouw maar toch wat te duur, zeker het restauran...
Recensies
We hebben hier heerlijk gegeten. Qua prijs was het ook goed te doen. Parkeren: Parkeren voor de deur.
Mooi, informatief en zeker het bezoeken waard. Zeker geen spijt van het Citadel bezocht te hebben. Uitzicht is ook heel mooi, kabelbaan, vond ik leuk maar hoefde van mij niet.
Wij hebben hier met 6 personen gegeten. De keuze voor een diner is wat beperkt, maar wij konden allemaal iets lekkers vinden. Er is ruime keuze uit voorgerechte en dranken. Binnen is het vrij groot met aardig veel tafels. Naast ons was nog een andere tafel bezet. Bij het serveren waren wij blij verrast. het lijkt een beetje op een sport kantine dus wij wisten niet wat te verwachten Het eten zag er heerlijk uit en smaakte uitstekend! Er werd ruimschoots frietjes bij de gerechten geserveerd en mayo wordt standaard meegeleverd. Hamburgers werden op een lekker vers broodje geserveerd Na het diner werd de tafel afgeruimd en verdween de ober eigenaar? Kennelijk is het de bedoeling dat je zelf om de kaart of service vraagt, dus het duurde even voordat wij een dessert konden bestellen :- Ook de desserts smaakten heerlijk en waren vrij grote porties. Prijs/kwaliteit is hier heel hoog. Mochten wij weer een in de buurt zijn dan zouden wij hier zeker nog een keer gaan eten!
Super lekker gegeten. Heel vriendelijke mensen.
Heerlijke geitenkaas salade, yummy lasagne en goede croque monsieur, zo lekker, dat we er de volgende dag ook weer hebben gelunchd, ook weer goed Vriendelijke bediening, zeer scherp geprijsd en mooi uitzicht over de velden Na een dagje Adventure Valley in Durbuy, een aanrader!!
Vriendelijke uitbater. Heel lekker gegeten
Heerlijk eten, goede koffie, mooi uitzicht en vriendelijk en snel personeel voor een hele goede prijs. Aanrader!!
Groot terras. Mooie, propere zaak. Heel vriendelijk. Enorm lekker eten, en veel voor een schappelijke prijs. Zeker de moeite waard.
Goed eten voor een prima prijs. Heel vriendelijk personeel. Prachtig uitzicht vanaf het terras. Het is geen restaurant met een fijne keuken. Dat mag je ook niet verwachten! Maar heel gezellig en goed om onderweg te eten.
Lekker eten en zeer betaalbaar. Een heel grote keuze en vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid