facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie d'Achouffe

Brasserie d'Achouffe
"Brewery Achouffe is nestled in a lush green forest in the south of Belgium. "
Adres: Achouffe 32 , Wibrin 6666, BE
Telefoonnummer: 061 28 82 64
Stad: Wibrin
Route: Achouffe 32
Postcode: 6666



op zoek naar gerelateerd: esprit d'achouffe, achouffe restaurants, achouffe brouwerij, wibrin achouffe, brasserie achouffe restaurant, la chouffe betekenis, taverne de la brasserie d'achouffe, marcel la chouffe
Recensies
Zeer leuk en interessant. Tis een kleine brouwerij dus niet te vergelijken met een… Heineken of Warsteiner fabriek. Gewoon doen als je in de buurt bent
Opzich was de tour vrij kort en weinig te zien maar de inkleding, de zeer duidelijke filmpjes en uitleg én de zeer grappige maar aangename gids Pascal maakten dit toch tot een groot succes. Ook de degustatie en de postkaartjes waren zeer aangenaam. Pascal weet waar hij over spreekt en dat is altijd leuk. We zouden dit zeker aanbevelen!
Een tour om 09:00 met degustatie kan voor menigeen een brug te ver zijn, maar de locatie van het dorp in het dal - en de shop met een zeer breed assortiment maken de trip er naar toe ook de moeite waard. Zeker doen.
Helaas niet de rondleiding gevolg, maar de shop is wel erg mooi ingericht.
Een mooie brouwerij in een antieke stal en prachtig stukje landgoed. De rondleiding was een interessante ontdekking rondom het ontstaan van het bier, de brouwer en de omgeving. Vol tips over de bier-schiedenis, weetjes over brouwen en het combineren van smaken met gerechten in de goede seizoenen.
Mooie tour met goede uitleg. En natuurlijk heerlijke biertjes en een mooi klein glaasje cadeau
We moesten lang wachten bij de deur. Meerdere malen liep er iemand langs maar er kwam niemand naar ons toe, al was het om even te melden wat de wachttijd was. Eenmaal aangeschoven verliep de bediening wat chaotisch en het eten was niet fantastisch. Van mijn twee kaaskroketten was er eentje helemaal leeggelopen en al de kaas lag op het bord. Het mandje frites stond in het vocht van de salade....biertjes uiteraard wel erg lekker en verder een mooie locatie.
De Nederlandstalige rondleiding door de brouwerij werd gedaan door een zeer goede gids die leuke grapjes wist te vertellen! Hij was ook een kenner van bier en wist veel feiten. De rondleiding werd door filmpjes ondersteund, je ziet verder alleen de ketels. Als afsluiter van de rondleiding was er een proeverij met 3 verschillende Chouffe biertjes. Dit gebeurde in een gezellige zaal. Na afloop krijg je ook nog een leuk cadeautje!
Gids die zijn metier kent! Heeft zelf jaren ervaring met brouwen. De brouwerij wordt effectief nog gebruikt. Zowel voor beginners als voor ervaren bierdrinkers is de rondleiding interessant. 3 soorten geproefd zomerbier, classic chouffe en één naar keuze uit 4 soorten. Achteraf nog een cadeautje en korting in de shop. Een leuke ervaring!
Rondleiding stelt niet veel voor, een blik in de fabriek dat is alles. Gids moet er een heel verhaal omheen maken om er nog iets van te maken. Proeverij wel erg leuk, de winkel erg duur. Ik zou er niet speciaal naartoe gaan, als je in de buurt bent is het wel leuk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid