facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Clementine

Brasserie Clementine

Info

Een hedendaagse kijk op de klassieke brasseriekeuken met verse ingrediënten.
Wij ontvangen u graag in ons aangenaam kader voor een snelle lunch

Geschiedenis

BRASSERIE
Een hedendaagse kijk op de klassieke brasseriekeuken met verse ingrediënten.
Wij ontvangen u graag in ons aangenaam kader voor een snelle lunch, een gezellig etentje of in de namiddag een artisanaal gebak met koffie of thee. Ook voor een lekker streekbier en een goed glas wijn staan wij garant.

BED & BREAKFAST
Clementine beschikt over 2 kamers, sfeervol en met stijl ingericht. Elke kamer beschikt over gratis wifi, minibar, koffie en thee faciliteiten, flat screen TV en kluis. De ruime badkamers zijn voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel, apart toilet en haardroger. De kamers bevinden zich op de eerste verdieping, er is geen lift aanwezig. ‘s Morgens bieden wij u een gevarieerd ontbijt aan naar keuze. Wij ontvangen u graag om de mooie streek rond Kruishoutem te ontdekken maar ook mensen uit het bedrijfsleven kunnen bij ons overnachten.

VERGADEREN
Clementine beschikt over een aparte zaal voor groepen tot maximum 12 personen. Alles is aanwezig om comfortabel te kunnen vergaderen: internet aansluiting, flatscreen TV, flipchart…
U start met een ontbijt of u geniet van een lunch, maar ook koffie of thee met gebak behoort tot de mogelijkheden. Ideaal voor een zakelijke bijeenkomst maar ook een vereniging of vriendenkring is welkom.
Uw vergaderformule op maat? Contacteer ons vrijblijven.


HET PAND
Brasserie Clementine is een voormalige directeurswoning in Cottage stijl uit 1905. Het gerestoreerde en geklasseerde huis met terras en ruime tuin ligt in de Winston Churchill straat in Kruishoutem aan de voet van de Vlaamse Ardennen

CLEMENTINE?
De naam Clementine verwijst naar de echtgenote van Winston Churchill, een charmante vrouw met klasse, die altijd klaarstond om haar man, die een zwaar politiek leven leidde, op te vangen en te behagen met haar kookkunst en huiselijkheid

DE DAMES
Veerle en Annick zijn twee dynamische dames. Een leuke vriendschap brengt hen tot deze uitdaging. Veerle zorgt voor een gevarieerde menukaart en een aanbod van steeds wisselende suggesties. Annick zorgt voor een hartelijk onthaal en de bediening. Twee vriendinnen met een horeca passie ontvangen u graag om sfeervol te tafelen met smaak



"Voor heerlijke lunches bent u bij Brasserie Clementine aan het juiste adres. Zij bieden een breed aanbod van mooie gerechten bereid met kwalitatieve ingrediënten uit de Frans Belgische keuken. U kunt uitgebreid lunchen met meerdere gangen. Begin uw lunch bijvoorbeeld met hapjes zoals tapenade met huisgemaakte toast, olijven, of een bordje hesp selectie van het moment. Als voorgerecht kunt u kiezen voor een dagsoep, artisanale kroketten, vitello tonato of carpaccio. Als hoofdgerecht kunt u kiezen voor een mooi vlees- of visgerecht. Ook kunt u kiezen voor een heerlijke salade of pasta. Op de Facebookpagina vindt u meer lunch suggesties."
Adres: Winston Churchillstraat 34, 9770 Kruishoutem
Telefoonnummer: +32 9 324 41 39
Stad: Kruishoutem
Route: Winston Churchillstraat 34
Postcode: 9770


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Smullerie Kruishoutem De Smullerie Kruishoutem 189 meter De broodjes waren heerlijk en hier hadden de vrouwen een grote glimlach iets waar ze...
De Hermelijn De Hermelijn 2 km Aanrader! Zeer lekker met mooi terras!
De Zandvlooi De Zandvlooi 3 km Toplocatie zowel binnen als buiten gezellig. Ideaal voor kinderen mee te nemen en ter...
Kookies Chiro Vlinderia Kruishoutem Kookies Chiro Vlinderia Kruishoutem 3 km Wil je graag eens een kijkje 'backstage' op kamp. Of letterlijk eens in onze potten l...
Recensies
Lekker ontbijt en heel mooie ruimtes, maar best wel prijzig. Daarnaast moesten we met 3 personen naast elkaar aan een bar zitten om te ontbijten, waardoor het moeilijk was te praten met elkaar, en was het zeer warm in de ontbijtruimte.
Een plaatje van buiten en binnen. Anke en Niels geven je een heel welkom gevoel en zijn zeer attent. De kamer was ruim en het bed sliep heerlijk! Onze viervoeter was ook welkom, we gaan zeker nog terug.Kamers: 5/5
Super ontvangst door Niels en Anke. Lekker geslapen in de ruime kamer. Zeer ruime badkamer ook met douche en vrijstaand bad. Super lekker ontbijt met vers gebakken producten en versgeperst sinaasappelsap. Top ! Parkeren: Parkeerplaats kortbij op de straat.
Mijn man en ik hadden een TOP verblijf! Net tijdens ons verblijf was het meer dan 40 graden. Desondanks de warmte en geen airco op de kamers, hebben we toch SUPER geslapen terwijl we alletwee eigenlijk slecht tegen de warmte kunnen. Er was een grote ventilator voorzien. Het bed is heel groot en ligt geweldig. Verder was het ontbijt ook fantastisch. Wij zijn beiden veganist en hier werd heel goed rekening mee gehouden! Daarnaast heb ik ook veel intoleranties, en ook dit was absoluut geen probleem. Het ontbijt was zo uitgebreid dat we niet alles op kregen De eigenaars zijn enorm vriendelijk en behulpzaam! Geven ook tips wat er in de omgeving te doen is. We raden een verblijf zéker aan!
Wij hadden een heel fijn verblijf in Brasserie Clementine! Het was top op alle vlakken. De eigenaars zijn super gezellige mensen. We zijn met ons baby'tje gaan logeren en die werd enorm in de watten gelegd. Babybedje en eetstoel waren ter beschikking. Onze baby houdt van veel aandacht en die kreeg hij ook van de eigenaars. De kamer zelf is ook heel kindvriendelijk. Ze is zeer ruim, waardoor een kind echt wel ruimte heeft om te spelen. Ook wanneer ons baby'tje sliep, konden wij de tafel verplaatsen verder weg in de kamer zodat we hem niet wakker maakten. De kamer is super goed te verduisteren wat ideaal is voor kindjes die een middagdut nodig hebben. Het ontbijt was heel uitgebreid we kregen het niet op . Versgeperst fruitstap en een ruim aanbod aan thee. Het homemade bananenbrood was heel lekker. De eigenaars wonen zelf in de buurt en gaven ons regelmatig tips om de streek te verkennen. Wij kwamen een uurtje vroeger aan als dat we hadden afgesproken en we checkten een uurtje later uit het leven met een baby is moeilijk in te schatten soms en daar was alle begrip voor. Heel fijn! Een echte aanrader.
Heerlijk geluncht in Brasserie Clementine, waar ik op een weekdag met een vriend ben binnengevallen zonder reservatie omdat we toevallig in de buurt waren. Het interieur is prachtig, in echte Belle Epoque-stijl, en nodigt uit om er tijd door te brengen. Maar het was een hete zomerdag dus we kozen voor het terras, waar je kan kiezen tussen plaatsen in de zon of de schaduw. De keuze op de kaart was breed en we hebben allebei zalig lekker gegeten - complimenten aan de kokkin! Ook fijn gebabbeld met de ober. De prijs was bovendien zeer correct. Brasserie Clementine ligt ietwat onopvallend in het centrum van Kruisem omdat het huis wat naar achteren ligt langs een drukke invalsweg van de gemeente, maar het loont absoluut de moeite om er eens binnen te springen. Voor ons ligt het wat te ver voor een last-minute inval, maar we gaan zeker nog eens tijd maken om er terug te keren.
Het eten was lekker. Misschien de borden net iets meer opwarmen. De locatie is super mooi.Eten: 4/5
Super vriendelijke nieuwe eigenaren. Heel mooie aankleding van het pand en uniek. Enkele beginnersfoutjes zoals een beetje veel zout en frietjes wat lang gebakken. Daarnaast ook vaatwas plekjes op de wijn glazen van te drogen. Het was ook een beetje fris in de eetplaats door het plotse koudere weer waarschijnlijk. Allemaal puntjes die makkelijk te verbeteren zijn. Het eten was anders heel lekker. Ik kom hier zeker nog eens terug en ben er zeker van dat ik dan 5 sterren kan geven. Er is veel potentieel en ik wens jullie veel geluk met de prachtige zaak en jullie milieuvriendelijk/lokaal concept.
We hadden een ontbijt geboekt voor de firma om 8u. Maar blijkbaar een miscommunicatie want als we toekwamen was er niemand en wanneer we belden zeiden ze dat het pas om 9u30 was voorzien. Tafels niet klaar, ontbijt niet klaar... wel lieve mensen hoor en uiteindelijk wel gekregen wat we geboekt hadden. Maar wel grote honger. Ikzelf was om 6u opgestaan met enkel een kopje koffie k ging toch ontbijten ontbijt pas om 9u.
Unieke plaats....mooi interieur..grote, charmante kamer met unieke badkamer. Een ontbijt om "U" tegen te zeggen. 2 jonge, sympathieke mensen wijzen je de heerlijkste wandelingen en de schilderachtigste dorpjes van de Vlaamse ardennen. Prijs kwaliteit heel goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid