facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Centro

Brasserie Centro

Geschiedenis

Welkom bij Brasserie Centro!

Een snelle businesslunch, een zoete pauze tijdens het shoppen, of een uitgebreid diner met de familie; Bij ons is er voor iedereen wat wils! Vergeet zeker niet te proeven van onze overheerlijke verse pannenkoeken, de spaghetti van het huis of van onze weeksuggestie.

Het vriendelijk personeel, de aangename sfeer en het lekker eten zorgen ervoor dat u alle zorgen even opzij kan schuiven. In de winter lekker knus aan onze openhaard, in de zomer in de zon op ons terras! Dankzij de ruime parking hoef je je geen zorgen meer te maken over een parkeerplaats. Onze zaak is ook zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij beschikken ook over een prachtig zomerterras met een aangrenzende, gesloten speeltuin zodat je de kinderen niet uit het oog kan verliezen. Kortom, brasserie Centro heeft u tal van mogelijkheden te bieden!

Hopelijk tot snel!

Het Centro-team

Adres: Gouden Kruispunt 39, 3390 Sint-Joris-Winge
Telefoonnummer: 016/491164
Stad: Sint-Joris-Winge
Route: Gouden Kruispunt 39
Postcode: 3390


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Taverne Sint-Joris-Winge, Cafetaria Gouden Kruispunt, taste 19 tielt-winge menu, Brasserie Rillaar, Brasserie Aarschot, brasserie tielt-winge, Brasserie Gouden Kruispunt, Brasserie Lubbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taste19 Taste19 184 meter Vandaag op deze an sich zeer uitdagende baan. Greens waren niet heel goed, maar wordt...
Brasserie De Gempemolen Brasserie De Gempemolen 1 km Reservatie via social deals. We mochten a la carte bestellen 3 gangen. Super vriendel...
Recensies
Goede ligging, degelijk eten aan correcte prijs, vriendelijke bediening, 'coronaproof'...
Leuke brasserie om iets te eten of te drinken tijdens of na een dagje shoppen aan 't Gouden Kruispunt. Uitgebreide drank en eetkaart. Op weekdagen kan je er steak à volonté eten tussen 17 en 19u tegen een zeer democratische prijs. Pluspunten: voldoende parking, groot terras en rolstoeltoegangelijk.
Heel lekker gegeten en bediening was top ook tijdens corona maatregelen zeker aan te raden.
Niet slecht vroeger was het er wel iets beter. De keuken is nr mijn inziens minder verfijnd dan vroeger maar nog best ok.
Redelijk lang wachten eer de bestelling opgenomen wordt en nog langer wachten op de rekening. Chocolade milkshake is lekker. De coupe vers fruit is redelijk groot maar weinig soorten fruit: appel, druif en ietwat kiwi.
Toffe plaats. Ook leuk voor kinderen. Er is een kleine ruimte voorzien buiten voor kinderen om te kunnen spelen. €9 voor een warme portie gemengd vind ik wel wat duur als je ziet wat je dan allemaal op het bord krijgt.
Niet slecht maar wat prijzig voor hetgeen je krijgt.
Altijd lekker voor een snelle hap en vriendelijke bediening
Zeer lekker eten. Vlugge en zeer vriendelijke bediening.
Lekker gegeten. Toffe bediening door Mirthe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid