facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie C

Brasserie C

Info

Brew Pub • Shop • Terraces & More

Geschiedenis

La Brasserie C est une microbrasserie née le 1er mars 2012 au cœur de la ville de Liège. Active dans la production de bières artisanales de haute qualité, la Brasserie C a élaboré la célèbre Curtius et en assure la commercialisation. La Brasserie C a également pour ambition de lancer de nouvelles bières pour explorer la palettes de saveurs du monde du brassage. En novembre 2014, elle lance une nouvelle gamme de 3 bières "single hop" : Torpah.
En décembre 2014, la Brasserie C élabore un stout, la Black {C}, bière d'hiver.

Adres: Impasse des Ursulines, 14/24, 4000 Luik
Telefoonnummer: 04 266 06 92
Stad: Liège
Route: Impasse des Ursulines, 14/24
Postcode: 4000



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Curtius carte, Brasserie bière Liège, The Kitchen Luik, Moment. Luik, Best restaurant Liège Belgium, BeerLovers' Luik, Brasserie C menu, Gastronomisch restaurant Luik
Recensies
Na een gezonde wandeling omhoog naar het Citadel kunt u op de terugweg een drankje of naargelang een bite halen. Fijne omgeving en ook dinner kunt u nuttigen. Brouwerij en genoeg te zien bovenop bij het Citadel.
Een beetje moeilijk te vinden,volg de wegwijzers onderaan de trappen.Verschillende gezellige terassen.Snelle en vriendelijke bediening.Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Trage en korte bediening maar wel correct. Steak tartare niet aan te raden. Is nogal flets. De trio van kroketjes was wel lekker Op de 2e verdieping was het koud en ook niet gezellig. Op de 1e verdieping was het beter.
leuke plek, heerlijke biertjesEten: 4/5
De brasserie ligt een beetje verborgen aan het begin van de 400 treden tellende trap. Je kunt er lekkere hapjes eten en genieten van hun eigen gemaakte bier. Mocht je een keer in Luik zijn, dan is het zeker een bezoek waard. Voor of na het bezoek kan je de sportieve uitdaging aangaan om de trap op en neer te gaan. Succes!
Leuke en gezellige setting en vriendelijk personeel. Het bier is goed en het eten zeer lekker. De porties zien er niet heel groot uit, maar ze vullen goed. Echt comfortfood. Wij hadden de balletjes in 'sauce black' en het trio van kroketten. Enorm lekker en de frietjes waren uitstekend. Kom zeker wel op tijd of reserveer, want het restaurant is populair.
Lekkers bouletten. Lekkere vol au vent. Leuke locatie. Lekkere limonade 4 sterren omdat ze mijn vol au vent eerst verkeerd gaven, moest 5 minuten langer wachten tot ik mijn vol au vent kreeg.
In de brasserie uiteraard het bier geproefd, als verstokte speciaal bier liefhebber gekozen voor het Curtius Blond. Prima smaak mag wat meer koolzuur hebben Daarnaast de borrelplank geprobeerd. Prima voor elkaar met kaas en als je worst besteld, dan krijg je een hele worst. De prijzen zijn goed en de bediening is heel vriendelijk
Leuk en lekker, Prima plek!! Lekker biertje en eten.Eten: 5/5
Gezellige plek met lekkere biertjes. Het wafel biertje is zeker de moeite waard.Service: 4/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brasserie C met het openbaar vervoer


Rue du Boisselier 310 meter
26
30
31
Pont 330 meter
26
30
31
64
65
Rue du Boisselier 340 meter
26
30
31
Pont 340 meter
26
30
31
64
65
Arrêt Jobette 400 meter
26
30
31

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brasserie C.

Liège café

openingstijden, locatie, vervoer. Impasse des Ursulines, 14/24 liège tapasbar & restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brasserie C adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brasserie C. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brasserie C delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid