facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie : Beigems Genot

Brasserie : Beigems Genot

Info

Belgische Franse keuken met topkwaliteit van vlees,vis,pasta,salades,veggie ,snacks, desserts
Alsook een zeer gezellig terras om te chillen
Tot snel.:))

Adres: Zevensterre 1, 1852 Beigem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 022696325
Stad: Beigem
Route: Zevensterre 1
Postcode: 1852


Recensies
Gezellig en lekker. Ondanks het grote gezelschap kon iedereen vrij kiezen van de kaart.
Eerste keer en jammer genoeg zeer ontgoocheld. Het begon al slecht wanneer bleek dat de dranken die we bestelden niet correct waren, nadien hadden we tapas. Gelukkig waren die wel lekker en mooi gepresenteerd op een houten plank met gegrilde tomaatjes. Nadien hebben we toch zeker een dik uur moeten wachten voor het vervolg wat iets te lang is met kinderen Toen bleek dat de steaks niet gebakken waren zoals gevraagd maar eerder Bleu dan à Point. De kids hadden kip met appelmoes... Maar die hebben we moeten vragen. De crème brulée was niet slecht maar ook geen uitschieter. We vonden de bediening wel vriendelijk. Voor ons zijn de prijzen toch net iets te hoog voor wat je in ruil krijgt. Niet voor herhaling vatbaar wat ons betreft.
Het eten is goed maar iets te prijzig voor wat op het bord ligt.
Vrijdag gaan eten, het hele gezelschap koos iets van de suggestie-kaart en we waren het er over eens: het was in 1 woord: FANTASTISCH! Zeer vers, perfecte cuisson, de borden mooi gedresseerd en zeer vriendelijke bediening. Wij gaan zeker terug!
Sinds kort een nieuwe Siciliaanse kok aan boord en het eten is echt top! Zeer uitgebreid aanbod aperitieven/cocktails. Alles is kwalitatief van uitstekend niveau. Persoonlijke winners zijn de Ribbetjes, Salade Beigems Genot en de mosselen Beigems Genot en de: pasta vongole !! In de zomer gezellig terras.
Het positief punt is dat Beigem weer een brasserie heeft. De kwaliteit is echter zeer wisselvallig. De garnaalkroketten waren ok maar de pladijs met scampi’s in kreeftenroomsaus die ik had was niet lekker. Het koinginnenhapje van mijn vrouw was juist een kippenfilet met wat saus over. Niet bepaald ons idee van en koinginnenhapje. Mijn Dame Blanche was ok maar de tompoes van aardbeien was ook niet denderend.
Gezellig om zitten. Had de tagliata van entrecote besteld. Was droog zat geen sausje bij. Het slaatje was wel lekker. Italian koffie besteld nadien. Was niet lekker. Waterachtig.. jammer. Het concept zit goed, heel goed. Maar kan wel beter.
Heerlijk gegeten, fijne en vriendelijke bediening, het is er gezellig en je hebt er vanalles wat, super.
Gezellig terras en lekker eten. Had de pladijs in kreeftensaus met scampi, zeer lekker maar gloeiend heet : Had niet verwacht dat deze uit de oven kwam.
Heel lekker gegeten in een gezellige sfeer.Alles was top.echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid