facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Bavaria

Brasserie Bavaria
Adres: Mechelsesteenweg 460 , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 731 93 11
Stad: Zaventem
Route: Mechelsesteenweg 460
Postcode: 1930


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 18:00-23:00
Woensdag: 18:00-23:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:00-23:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 18:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie bavaria menu, brasserie zaventem, bavaria nossegem menu, restaurant te zaventem, restaurant kortenberg, marokkaans restaurant zaventem, brasserie nossegem, restaurant zaventem open op zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Mariadal Brasserie Mariadal 2 km Brasserie gelegen aan een park. Heeft mooi terras. We aten er met een groep een 3 ga...
Anton Pieck Anton Pieck 3 km Wij zijn hier gisteren geweest. Wij hebben geen moment moeten wachten om aangesproken...
The Yearling The Yearling 4 km Ik ben hier een tijd gelden komen eten. De bediening was uitgesproken onvriendelijk
Medoc Medoc 4 km Vertaald door Google De obers zijn attent, de service is snel, de gerechten zijn alle...
Recensies
Tijdens één van de grootste files 2 jaar geleden gewoon gestopt om te eten en de file te lten passeren. Geen seconde spijt van gehad. Super lekker Oostenrijks getint gegeten en ook het interieur is aangepast aan de Oostenrijkse stijl!
Leuke keet als je fan bent van Beierse toestanden. Uiteraard Duits bier van de tap en verschillende typische gerechtenverkrijgbaar. Je kan hier terecht in het Duits Nederlands en Frans. Gaat jammer genoeg dicht over een paar maand.
Dit is Duits, de inrichting, de gezelligheid, het eten, bier en wijn en dit aan zeer aanvaardbare prijzen. Mooie volle borden zelf de bediening os in traditionel Beierse klederdracht. Ben dol op dit type keuken.
Top, gewoon top. Leuke, ongedwongen sfeer, vriendelijke gastheer en -vrouw, lekker eten, ... De prijzen zijn voor mij als niet-restaurantganger zeer aanvaardbaar voor de kwaliteit. Maar ga gerust zelf oordelen!
Typische zuid Duitse - Oostenrijkse gerechten en interieur. Heel lekker gegeten en zeer vriendelijk bediend. Bovendien democratische prijzen. Topper!
Heerlijk restaurant!! Het is een duits restaurant, en de dienstmensen zijn ook duitsmaar ook nederlands! En ik vind eerlijk gezegd de Wienerworsten met aardappelblokjes heerlijk.... En natuurlijk hebben ze er Almdudler!
Echte Duitse Gaststube, helemaal in Bavarische stijl, inclusief kleding van het personeel. Uitgebreide menukaart en drankkaart. Gezellig.
Gewoon top. Super lieve mensen. Heel lekker eten en snelle bediening. Kom zeker nog terug!
Vers bereide gerechten in een 'gemütliche' sfeer! Gebakken aardappels zijn subliem lekker!
Gezellig, vriendelijk en niet alleen het menu, maar echt alles doet je aan Duitsland denken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid