facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Avanos

Brasserie Avanos
Adres: Sint-Willibrordusplein 35, 3550 Heusden-Zolder, België
Telefoonnummer: 011 21 19 22
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Heusden-Zolder
Route: Sint-Willibrordusplein
Huisnummer: 35
Postcode: 3550


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 16:00–23:00
woensdag: 16:00–23:00
donderdag: 16:00–23:00
vrijdag: 16:00–23:00
zaterdag: 16:00–23:00
zondag: 12:00–23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Salute La Salute 92 meter
Recensies
Hadden gereserveerd met comments door hen gevraagd «  verjaardag «  ! Niets van gezien. Hun antwoord per mail staat genoteerd. Bij aankomst stond onze reservatie niet in de boek. Geen probleem er was plaats genoeg. Achteraan plaats willen nemen maar geur wc, dus vooraan gaan zitten. Bediening super vriendelijk !! Ik bestelde bakje mix zoals verschillende jaren geleden dit altijd nam maar krijg bakje kebab. Ze wilden wat kip bijbrengen maar geen probleem. Op de rekening wel mix aangerekend ! Trek dit even recht !!nFrietjes waren vroeger bovenaan en vlees onderaan nu andersom waardoor frietjes plat zijn, spijtig !nWij zijn jaren vaste klant geweest en aten altijd hetzelfde bij jullie maar vonden niet meer dezelfde sfeer zoals vroeger. Andere eigenaars ?nZouden graag terug regelmatig komen want vonden het toch leuk bij jullie
Ondanks we 1u te laat waren om het eten op te halen. Zeer goed en warm eten. Zeer klant vriendelijk toen we belden dat we te laat waren. Eten werd warm gehouden en zeer vriendelijk bij ophalen!! Zeker aan te raden!
We hebben heel lekker gegeten. Er is een uitgebreide keuze en alles was heerlijk. We waren in een groep. Heel vriendelijk personeel.
Ons eten was lauw dat was een min puntje. Lekker eten maar als het ook warm wordt geserveerd zou het top zijn. Frietjes waren ook lauw en zacht, spijtig. Service is goed en snel vriendelijke personeel. Fijne sfeer om te eten.
Ik had gereserveerd om te eten voor een team-building van ons werk uit.nIk moet wel zeggen dat alles zeer goed georganisseerd was en ze zijn zeer vriendelijk!nAlles kwam gelijk aan tafel maw moesten we niet wachten wij konden alles lekker warm eten, wij kregen zelfs opvoorhand een tapas met warm dürüm brood wat we wel zeer fijn vonden. Het gesprek met de nieuwe zaakvoerder was zeer aangenaam.nDoe zo verder, zeer aangenaam zeer lekker, gratis en zeer veel parkeer gelegenheid in de beurt.nOok kind vriendelijk, wat wel mooi was om te zien.nIk raad Avanos iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid