facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Au Pays de la Vieille Salme

Brasserie Au Pays de la Vieille Salme

Info

Un lieu chaleureux où nous vous ferons découvrir nos 4 bières de Vielsalm tout en savourant de différentes manières les produits du terroir.



"Un lieu chaleureux, en pleine nature et au calme. Où nous vous ferons découvrir nos 4 bières de Vielsalm tout en savourant de différentes manières les produits du terroir. Une cuisine maison, fraîche. Elle va de plats de brasserie à plus élaborés. Que se soit pour boire un cocktail, l’une de nos bières avec une de nos planches ou un repas voir un menu. Ou simplement une bonne glace ou un bon dessert maison."
Adres: Avenue de la Salm 52, 6690 Vielsalm
Telefoonnummer: 0486/90.15.30
Stad: Vielsalm
Route: Avenue de la Salm 52
Postcode: 6690



op zoek naar gerelateerd: la vieille salme bier, la vieille salme kopen, brasserie detrembleur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parkhotel Vielsalm Parkhotel Vielsalm 1 km Proper, vriendelijk. Ontbijt voldoende maar zeer slappe koffie. Restaurant- pizzeria...
La Table des Hautes Ardennes La Table des Hautes Ardennes 2 km Gezellige tent
Le Gastromme Le Gastromme 5 km Genoten van een lekker Valentijnsmenu en de dag nadien van een heerlijk ontbijt. Dit ...
L'Art de l'étable L'Art de l'étable 9 km Lekker eten. Alleen jammer als er een grote groep binnen zit veel lawaai omdat het kl...
Aux Massotais Aux Massotais 12 km We hebben hier een nachtje gebleven. Vriendelijk host. Mooi schoon hotel . Kamer lekk...
Recensies
Fijne keuken, goede prijs/kwaliteit, gebruik van verse en lokale produkten. Mooi gerenoveerd en authentiek. Zeer vriendelijk.
Zeer gezellig restaurant op het gelijkvloers, super lekker gegeten! Kwaliteit op je bord! We zijn op de middag gaan horen bij een jonge garcon en hij beweerde dat er geen plaats meer was om te reserveren voor die avond. Na een half uur gaan we terug binnen om te horen dat de volgende dag wel plaats is ivm vanavond niet kon doorgaan. Deze oudere collega deed wel moeite en we mochten dezelfde avond om 20u30 gaan eten. Hopelijk voor in de toekomst iets vriendelijker jong personeel aan nemen of toch beter opleiden zodat ze wel moeite doen voor een reservatie aan te nemen.
Laat me met het positieve beginnen : een mooie zaak met een leuke veranda en terras. Het jeugdige personeel zou wel wat vriendelijker mogen zijn. En een goeienavond zeggen als je binnenkomt. De 2 garcons die ons bestelden horen niet goed. En de bestelling liet heel lang op zich wachten. Spijtig genoeg krijg je bij een lait russe geen koekje, wat voor de prijs wel zou mogen. Je moet bij elke bestelling heel geduldig zijn. Uiteindelijk, bleken er volgens de garcon problemen te zijn met het koffieapparaat. Het leek nochtans elke keer of ze melk moesten gaan kopen. En als je wil afrekenen dan ben je best heel geduldig. Het duurt en blijft duren. Niet alleen bij ons maar ook bij andere gasten. Als je dan je rekening gaat betalen, omdat er niemand komt. Zitten ze gezellig met zijn allen te babbelen. Ik heb jaren in de horeca gewerkt als jobstudent, maar dit tartte werkelijk alle verbeelding. Jammer, want qua setting een prachtige zaak.
Lekker eten in een mooie zaak. De sauzen bij steak, brochetten worden allemaal vers gemaakt en dat smaak je. Eén minpuntje misschien is dat de garcons een hemd of zo mogen aan doen. Sommige hadden trainingsvest aan en in zo een mooie zaak past dit niet. Maar dit doe niets aan het lekker eten
Het eten was lekker maar 1 uur en 3 kwartier wachten tussen bestelling en diner... 19:15 besteld in een bijna lege zaak en om 21:00 eten : Onhandig en onvriendelijk personeel. Wel een fles spa maar geen glazen... Wel de soep maar geen lepel... En ook niet even iets kleins om het lange wachten door te komen of een sorry voor het lange wachten.
Één keer, nooit meer! We gaan gezellig iets drinken met onze twee border collies, op een hete zomerdag, na een wandeling van 13km door het bos. We worden vriendelijk bediend door een jongeman. We krijgen onze fles water in een ijsemmer en bij gebrek aan een kommetje water voor de honden, laten we hen hieruit drinken. Eén of andere 'garcon' komt afgestormd naar onze tafel, roept voor het hele terras dat dat niet kan. Weigert Nederlands te praten wanneer we aangeven hem niet te begrijpen. Na hem van antwoord te dienen in het Nederlands, roept hij plots toch dat hij het Nederlands beheerst. Dit alles zonder mondmasker! Uiteindelijk brengt hij een bakje vers water, met nog wat extra Franse scheldwoorden. Op de koop toe kwam zijn loslopende hond onze honden uitdagen, met ruzie tussen de honden als gevolg terwijl onze honden heel lief zijn. Zeer onbeleefd behandeld hier en bovendien werden we weggestuurd ! Een vriendelijke melding dat hij de ijsemmer zou wisselen voor een drinkbakje had meer op z'n plaats geweest. Klantvriendelijkheid 0!
Heel lekkere tapasplankjes gegeten en gedronken van de eigen gebrouwen bieren van het huis!! Zeer vriendelijke bediening en leuke locatie!! Vlaamse vrienden uit Kruibeke
We wilden aanvankelijk alleen de tapas bestellen. Dit bleek niet mogelijk, was alleen een voorgerecht. De menukaart was alleen in het Frans. We bestelden toen boulet a l’aurore de la salme, in de vooronderstelling dat we zalm besteld hadden. Het bleken gehaktballen te zijn. Aangezien mijn man geen vlees eet maar wel vis, konden we dit ruilen voor forel, op zich een goed gebaar. Echter, even later, ontdekte hij een stuk glas in zijn salade. Dit meldden we aan de chef. Hij verdween met het stukje glas en we hebben hem niet meer terug gezien.
Ik heb goed gegeten, maar de mixed grill van mijn vrienden was meer een mixed cook. We zijn vriendelijk bediend.
Openen van fles wijn aan tafel, geen goede bediening ervan. Eigenaars zie je niet ook al gaan ze buiten roken. Spare ribs waren grotendeels nog rauw. Sambucca was warm en wordt ijskoud gedronken. Geen goede ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid