facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Artisanale de Rulles

Info

Nos produits : Rulles Blonde, Rulles Brune, Rulles Triple, Rulles Estivale, Rulles Cuvée Meilleurs Vœux, Rulles Grande Dix, Rulles Pils, Rulles Houblon Sauvage, Rulles Cré Tonnerre, Rulles Pils et Rulles Cuvée XVIIe anniversaire.
Visite brasserie sur

Geschiedenis

Lieu de production :

C'est en l'an 2000 que la brasserie de Rulles ouvre ses portes. Après quelques brassins, la bière de Rulles s'impose vite dans sa région, la Gaume, comme une bière de référence.

Après quelques années seulement, une reconnaissance à un concours mondial lui amène ses lettres de noblesse. Aujourd'hui, elle fait partie des produits phares de notre région qui font connaitre la Gaume aux quatre coins de la planète.

Adres:
Telefoonnummer: +3263411838
Stad: Rulles


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie Sainte Hélène florenville
Recensies
Goedenavond, een beetje hallo uit Tarn-et-Garonne, in Frankrijk... We proeven een van je bieren... Een traktatie! Op een dag zullen we misschien de afstand negeren om je te komen opzoeken... In de tussentijd, bedankt voor de kwaliteit van deze Triple.
Mijn favoriete microbrouwerij in België.
Brouwerij heeft een geweldige selectie bieren. Allemaal heerlijk tot nu toe. Wat mee naar huis genomen om te proeven. De vrouw in de winkel sprak heel goed Engels en ik zou het aanraden.
Mooie kleine brouwerij, goede proeverij van de rulles, het is onze eerste keer dat we het aanbevelen, je zult niet teleurgesteld zijn in de reis, kom in een groep om te proeven dat het 7-8 soorten bieren zijn die goed smaken voor iedereen, we zijn terug op zaterdagochtend en sluit om 12.00 uur, pas op geen bankcontact
Super contact met een van de brouwers het bier is goed er is voor ieder wat wils. Aandacht sluit om 12.00 uur
Goed bier, super gastvrije baas en super handelaar, ik raad het ten zeerste aan
Brouwerij open weekend geweldige bieren 2 en 3 juni bracht twee dozen van 75 cl terug 24 flessen dit is de 4e keer kijk uit naar volgend jaar juni
Zonder twijfel een van de beste Belgische brouwerijen. Ze maakten uitstekende bieren ver voor de hype van de microbrouwerij. Moet proberen...
Zonder twijfel een van de beste Belgische brasseries. Estivale behoort voor mij tot de beste blonde bieren ter wereld. Goed gedaan heren!
Fantastisch welkom en super geweldige pankart-groep
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid