facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandyourface.be

Info

Business cards are out, HEADSHOTS are in!



"Business cards are out! Headshots are in.BRANDyourFACe crew knows from experience.As 2 professionals in the photograpy & film industry we are used to create strong images for our clients. However, having strong images of ourselves for professional use, we were left empty handed with selfies, vacay pics or behind the scenes images."
Adres: Leon Bekaertlaan 16, 9880 Aalter
Telefoonnummer: +32498852505
Stad: Aalter
Route: Leon Bekaertlaan 16
Postcode: 9880


Recensies
Gisteren werd ik hartelijk onthaald in de fotostudio van Lesley en Brand Your Face. Als personal branding coach moet ik natuurlijk het goede voorbeeld geven, dus liet ik me door Lesley op beeld vereeuwigen. En hoe! Samen met haar make-upartieste stelde ze me helemaal op mijn gemak. Mijn haar en make-up waren tiptop in orde, er was nagedacht over de opstelling en de fotoshoot verliep heel vlot. Het resultaat is - al zeg ik het zelf - adembenemend. Kortom, een totaalbeleving waar ik nog heel lang met een smile aan terug zal denken. De afgewerkte foto's komen binnenkort mijn richting uit en ik kan niet wachten om ze op mijn diverse kanalen te gebruiken. Dankjewel, Lesley!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid