facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandverzekering

Brandverzekering
"Brandverzekering voor je appartement of woning zowel voor huurder als eigenaar. Vraag ons voor de woonverzekering die bij je past en we stellen een brandpolis op, op jouw maat. We werken samen met diverse partners AXA, Vivium, Baloise, AG Insurance, Allianz, NN verzekeringen.. De brandverzekering is verplicht voor ieder huis, woning, appartement, appartementsgebouw of handelspand betrekt. Vraag je offerte en krijg een snel een simulatie. Buiten de dekking brand zijn andere waarborgen gedekt zoals waterschade, storm, glasbraak, schade naar aanleiding van een aanrijding, natuurrampen, schade door dieren, electriciteitschade, blikseminslag, overstroming, schade aan buren, maar ook de rechtsbijstand na brand das, euromex, providis, LAR, Arag"
Adres: 18de Oogstwal 1 / 1 , Tongres 3700, BE
Telefoonnummer: 012 23 72 36
Stad: Tongres
Route: 18de Oogstwal 1 / 1
Postcode: 3700



op zoek naar gerelateerd: RVL - Verzekeringen, KBC TONGEREN telefoonnummer
Recensies
Mijn verzekeringsmakelaar Olivier Rommens staat me altijd bij met raad en daad. Persoonlijke aanpak, correcte behandeling van zijn dossiers, veel kennis van zaken en altijd vlot bereikbaar. Ik kan me geen betere makelaar voorstellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid