facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandstoffen Toon Degrauwe

Brandstoffen Toon Degrauwe

Info

Brandstoffen Toon Degrauwe
mazout, adblue, pellets, brandhout, propaangasflessen, ...



"Tankstation, self-carwash, shop, pelletdrive-in, pakjesdiensten Mondial Relay, Colis Privé, UPS, Homerr, Bpost, DHL en PostNL"
Adres: Roeselaarsestraat 335, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 0473600145
Stad: Izegem
Route: Roeselaarsestraat 335
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Brandstoffen Toon, Pellets Toon, Brandhout kopen Izegem, Goedkope pellets West Vlaanderen, Pellets Brandhout, Zomerprijzen houtpellets, Domo pellets, Brandstoffen Demeyere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T&T's Fuel corner + Self-carwash T&T's Fuel corner + Self-carwash 8 meter Super CarWash
Auto Présence Auto Présence 3 km Heel vriendelijk ontvangen geweest toen ik mijn auto ging tonen, om te kijken wat er ...
Recensies
Sedert een bepaalde periode, tank ik steeds bij Toon en ben ik een klant van minimum 200€ per maand. Telkens je tankt krijg je een stempel op een kaart. Indien je tankt buiten de openingsuren, neem je een ticket. Vorige week kreeg ik een ticket dat ik zogezegd voor 0€ getankt had. Wie stopt er nu aan een tankstation om voor 0€ te tanken??? Bij mijn verhaal bij mijn volgende tankbeurt werd mijn uitleg niet aanvaard, dus geen stempel. Het gaat mij niet om een stempel maar het principe ervan. Toen ik zei dat ze misschien een klant kwijt waren, kon het hen blijkbaar niet veel schelen, dus trek ik mijn conclusie en zien ze me graag elders komen.
Ik breng er regelmatig mijn pakjes binnen. Erg vriendelijke mensen! Super!
Top bedrijf met top personeel die altijd klaar staat met goeie raad en vriendelijke service.
Super vriendelijke mensen Altijd snelle levering Top service!
Prima service. Al enkele keren pakjes afgegeven om te versturen. Vriendelijk onthaald
Heel tevreden, pellets besteld op zaterdag, heel goede communicatie, zelfs op zondag telefonisch kontakt opgenomen welk uur de levering zou gebeuren, de maandag geleverd. En heel belangrijk : pellets van heel goede kwaliteit.
Goede ervaring, vlotte communicatie met Toon ivm mazoutlevering. Correcte prijs, snelle en vriendelijke levering. Administrief ook dik oké. Voor ons was het de eerste keer maar zeker niet de laatste keer!
Heel vriendelijke mensen. Ook al breng je gewoon een pakje, of haal je iets af. Heel vriendelijk
Slechte ervaring!! Ik wou een pakje afleveren en betalen voor het verzendlabel die ik daar wou printen aangezien ik geen printer heb ja mannetjes maat ik was daar afgesnauwd dat geen naam had. Ik raad jullie echt aan niemand meer aan ik kwam altijd tanken, auto wassen bij jullie en ik kom nu nooit meer af! Ook mijn familie kwam altijd jullie zullen veel klanten minder hebben nu! Een dikke flop!!!
Perfecte afhandeling en vlotte communicatie. Scherpe prijs 9€/15kg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid