facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bram Kerkhofs

Bram Kerkhofs

Info

Bram Kerkhofs ontwerpt functionele objecten met een focus op unieke constructiesystemen. Deze vertalen zich in een andersoortig gebruik van het object.

Geschiedenis

Bram Kerkhofs Design Studio

De objecten van Bram Kerkhofs getuigen van een doordachte visie op design. De uniciteit ervan uit zich in de doorgedreven uitgepuurde vormen en het vaak technische vernuft dat achter zijn ontwerpen schuilgaat. Zijn niet voor de hand liggende opleiding als edelsmid en beeldhouwer geeft een aparte toets aan zijn oeuvre. Zijn oog voor detail, zijn obsessie met schakels en scharnieren en zijn keuze voor materialen vloeien hieruit voort en vormen onderdelen van zijn handelsmerk. Zijn creaties zijn als pareltjes voor het oog en blijven, omwille van het evenwicht tussen complexiteit en eenvoud, steeds verbazen. Zowel de vorm, de techniek, de materiaalkeuze, het concept, de afwerkingsgraad, het gebruik en de duurzaamheid worden aan strenge eisen onderworpen vooraleer tot productie wordt overgegaan.
Om de kwaliteit van zijn werk te kunnen garanderen kiest hij bewust voor een productie in eigen atelier.
Stuk voor stuk objecten om te koesteren.

De ontwerpstudio van Bram Kerkhofs ontwerpt en produceert gelimiteerde ontwerpen (met officieel certificaat), maar daarnaast verzorgt zij ook totaalconcepten voor interieurs zowel voor commerciële doeleinden als privé.

Adres: Pleinstraat 58, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 0032486372451
Stad: Heverlee
Route: Pleinstraat 58
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: Bram kerkhofs coil, Vanderbiest en Reynaert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid