facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brainfreeze Coffee & Comics

Brainfreeze Coffee & Comics

Info

De Koffiebar en Comicshop van Sint-Niklaas.
In Sint-Niklaas gebrande en versgemalen koffie in een Popcultuur omgeving!

Geschiedenis

De Koffiebar en Comicshop van Sint-Niklaas.
In Sint-Niklaas gebrande en versgemalen koffie in een Popcultuur omgeving! Koffie - Latte - Espresso - Ontbijt - Bagels - Salades - Comics - Manga - Toys - Boardgames - . . .

Adres: Nieuwstraat 13 , Sint-Niklaas 9100, BE
Telefoonnummer: 0496 84 90 61
Stad: Sint-Niklaas
Route: Nieuwstraat 13
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 07:00-18:00
Dinsdag: 07:00-18:00
Woensdag: 07:00-18:00
Donderdag: 07:00-18:00
Vrijdag: 07:00-00:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: brainfreeze openingsuren, stripwinkel sint niklaas, brainfreeze comics, spelfanaat sint niklaas, comics sint-niklaas, koffiebar sint niklaas, brainfreeze be, winkels nieuwstraat sint niklaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bizzy Beloy Bizzy Beloy 240 meter Lekker gegeten, niet lang moeten wachten. Vriendelijke bediening. Leuke ovale tafel v...
De Foyer De Foyer 368 meter Een plek waar je cultuur inademt, ook al gebeurt er niets op het podium. En wanneer e...
City Lizard City Lizard 1 km Alles aanwezig. Goede plek om op te warmen en campusruimte. Zaal zelf is tof en met u...
Hangar 220 Hangar 220 2 km Superlieve bediening en aangenaam interieur..zeker en vast voor herhaling vatbaar ......
Recensies
Dec 2017: Keigezellige spel- en koffiebar. Heerlijke koffie en GROTE KEUZE.
I love this place. Beste koffie van de regio duizend maal beter dan overrated starbucks. Service is super gewoon en personeel is altijd vrolijk en super vriendelijk. Zou wel graag meer variatie willen zien in de pokemon tgc booster packs momenteel hebben ze enkel lost thunder.
Leuke plek om een uitzonderlijke en grote kop fantasie-koffie of thee te drinken met prachtige namen! Ontdek het zelf terwijl je een bordspel speelt in het ontspannen maar kleurrijke interieur en bewonder de schitterende muurschilderingen, gebaseerd op beroemde strips. Overigens zijn er ook een groot aantal stripboeken te koop. Een aanrader echt!
Heel veel keuze uit koffie! Heel creatief en zalig dat ik hier allerlei verschillende borspellen kon uitproberen terwijl ik een koffie dronk! Enorm vriendelijk personeel die altijd bereid zijn om te helpen zowel als bediening en voor uitleg van de spelletjes. Ben je in Sint-Niklaas dan kan ik je dit ZEKER aanraden!
Zeer toffe plek voor een speciale koffie en een gezelschapsspel. Ruime keuze aan spelletjes, zeer veel voor magic the gathering en ook voor ander deck building games. Jammer genoeg een klein hoeveelheid aan manga en dat aanbod blijft precies maar slinken.
Kom hier niet naartoe, dan is er meer koffie en chocomelk voor mij. Serieus, het is hier misschien klein maar wel plezant naast het feit dat hier de beste koffie en chocomelk van Sint-Niklaas te vinden zijn. De eigenaars zijn zeer toffe mensen en doen mee met allerlei organisaties. Ze organiseren zelf ook evenementen zoals magic of dungeons and dragons, zowel voor de ervaren speler als de beginneling die gewoon eens wil proberen zijn hier op de juiste plaats. Er is geen gratis parkeergelegenheid in de buurt. Er zijn toiletten aanwezig.
Nerds zijn hier in de zevende hemel. Je kunt er bordspellen spelen. De koffie wordt er met barrista- precisie bereid. Ideaal om comic te kopen... en ter plaatse te lezen met een capuccino of macchiato erbij. De muurschilderingen achteraan zijn ook wel de moeite.
Zoals de naam al aangeeft kun je hier koffie krijgen en hij is lekker jawel. goed aanbod van Comic books en alles wat erbij hoort. Niet extreem veel plek om te zitten. Eigenaar is top
Leuke plek om wat te drinken, veel keuze, en niet alleen koffie maar ook verscheidene chocolade dranken, etc. Er is veel keuze in comics maar ook kaarten zoals MTG, Pokémon, etc
Een plaats voor fervente koffiedrinkers maar eveneens voor mensen die eens iets nieuws willen leren kennen: de wereld van comics! Een ruim aanbod aan warme en koude dranken die met een lach en de nodige humor tot bij je komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid