facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bracke Cynthia Fotografie

Bracke Cynthia Fotografie

Geschiedenis

Because a picture is worth a thousand words



"Als Doula/geboortecoach kan ik mijn ondersteuning aanbieden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Elke zwangere vrouw heeft het recht om heel goed te worden bijgestaan.Geboortereportages, lifestyle reportages en alles met kinderen zijn men passie als ik men fototoestel in de handen heb."
Adres: Grote Baan 283 (oude nr 10), 9930 Zomergem
Stad: Zomergem
Route: Grote Baan 283 (oude nr 10)
Postcode: 9930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fotografie Het Klikt Fotografie Het Klikt 903 meter Welkom bij fotografie Het Klikt The place to be voor een professionele shoot.
Fotografie Jan Vergauwe Fotografie Jan Vergauwe 3 km Zeer klantvriendelijk en maken prachtige foto's!
Recensies
De cakesmash van ons zoontje was een groot succes dankzij Cynthia hij was meteen op zijn gemak, en er werd zelfs een vegan taart voorzien voor ons. Superblij met de foto's!
Ben je op zoek naar iemand die SUPER goede zwangerschapsmassages geeft? Zoek niet verder! Vandaag verwende Cynthia mij met een zalige massage. Als zwangere 18 weken nu krijg je al snel klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn of last aan je bekken. Ze hield hier rekening mee en ging ermee aan de slag. Zalig! Mij zie je zeker nog eens terug
Voor onze beide zoontjes hebben we een cakesmash gedaan bij Cynthia. En wat zijn wij hier tevreden over! Het zijn ongelofelijk prachtige foto's, ik kan er uren naar blijven kijken. Cynthia is enorm lief voor kindjes en heeft een engelengeduld. We zouden haar aan iedereen aanbevelen en als we nog eens een fotograaf nodig hebben, komen we zeker bij haar terug!
Bevallen is een speciaal moment met je partner. Dit wilden we dan ook heel graag vastleggen. Na even zoeken kwamen we bij deze topper terecht. Na een eerste kennismakingsgesprek zaten we meteen op dezelfde golflengte en gaf ze ons heel veel vertrouwen. De aanwezigheid van Cynthia bracht me helemaal niet uit mijn concentratie en heeft mijn bevalling niet belemmerd, integendeel. Naast fotografe is ze ook een enorme hulp tijdens de bevalling. Ze stelt je gerust, antwoordt als je vragen hebt en ziet waar ze kan helpen zonder het te vragen. De foto’s die we gekregen hebben tonen de echte emoties weer van die dag. Het zijn hele prachtige beelden. Dankzij het filmpje hebben we een blijvende herinnering van het moment, waar we vandaag nog steeds kippenvel van krijgen. Voor mijn tweede bevalling twijfel ik geen seconde. Er is maar 1 adres.
Lieve doula, Je hebt me een tijdje terug op en top verwend, waar ik je heel erg dankbaar voor ben. Op 34 weken heb je me gemasseerd en oh wat was dat welkom! Ik kon nog eens op mijn buik liggen en je massage deed heel erg deugd! Ik was helemaal ontspannen en opgewarmd. Wat heb ik heerlijk geslapen die nacht. Je bent een top madam En nogmaals een dikke merci!!
Ik ging langs om een foto reportage te laten maken van mij en mijn 2 kids, Cynthia was zeer vriendelijk en super met kids! Toen ik de foto's kreeg wist ik even niet wat te zeggen! Wat een mooi resultaat, bedankt hiervoor. Ik kom zeker nog terug.
Ik heb een newborn shoot gehad door Cynthia. Ze was heel lief en kon goed omgaan met m'n kleintje. De foto's zijn dan ook heel mooi!
Heerlijke Zwangerschapsmassage
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid