facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brabex Security

Brabex Security

Info

Brabex Betrouwbare Beveiliging

Geschiedenis

Brabex is een installatiebedrijf gespecialiseerd in beveiliging en door ministerie van binnenlandse zaken alsook INCERT verzekeringsnorm gecertificeerd.
Brabex is reeds meer dan 18j actief in het installeren en onderhouden van alarmsystemen (inbraak- en branddetectiesystemen, alsook toegangscontrolesystemen en camerabewakingssystemen). Onze producten zijn van hoge kwaliteit en wij zijn steeds op zoek naar de laatste technieken en applicaties.



"Brabex bv zorgt voor betrouwbare beveiliging van jouw huis, kantoor, winkel of bedrijfsgebouw. Je maakt jezelf zorgen over veiligheid of je hebt een inbraak gehad of een ander crimineel voorval? Je wilt problemen voorkomen en niet genezen? Dan ben je bij Brabex en onze beveiligingsexperten aan het goede adres. We zorgen voor efficiënte, betaalbare en technische oplossingen die jouw gezin, huis en bedrijf beschermen en veilig houden.De beveiliging van jouw familie, bezittingen of bedrijfsgebouwen komt bij ons op de eerste plaats. Samen met jou bespreken we je wensen en verwachtingen voor beveiliging.Onze toonzaal is enkel geopend op afspraak. 03 653 00 22 / [email protected]"
Adres: Augustijnslei 150, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +3236530022
Stad: Brasschaat
Route: Augustijnslei 150
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 12:00

Recensies
Mijn ervaring. Na jarenlang klant geweest te zijn had ik een discussie over een factuur. Een batterijtje van eenzelfde klavier moest 3 maal kort achter elkaar vervangen te worden wegens leeg. Na mijn klacht werd de factuur uiteindelijk tegen geboekt en moest ik niets betalen. Blij om deze reactie vanwege Brabex stuurde ik een mail met welgemeende dank voor hun uiteindelijk beslissing. Kort hierna kreeg ik een aangetekende zending met melding dat Brabex eenzijdig mijn onderhoudscontract opzegde.
Mijn installatie werd door Brabex buitendienst gesteld als gevolg van een defecte centrale. 1,5 jaar nadien komen ze met een onderhoudsfactuur omdat het onderhoudscontract niet aangetekend werd opgezegd! Onderhoud laten betalen van eeninstallatie dat buiten dienst is… dit is Brabex.
Wij hebben enkele jaren geleden ons alarm en camerasysteem laten installeren door Brabex Security en hebben daar nog geen seconde spijt van gehad. We kregen een heel duidelijke uitleg van de verkoper. Die is nooit pusherig geweest. We hebben een duidelijke offerte gekregen. Het alarm werd heel netjes geplaatst door de techniekers. Alles werd netjes achtergelaten. De jaarlijkse controle wordt ook altijd prima uitgevoerd. De gebruiksvriendelijke mobiele app van zowel alarm als camera's zijn super. Net zoals de 24/24 Service!
Zeer positieve ervaring mee, al meer dan 20 jaar klant en super professioneel personeel en eigenaar. Ettelijke jaren een zeer onvriendelijke mevrouw aan het onthaal, maar die is gelukkig uiteindelijk voor haar diensten bedankt. Dus nu zeker terug 5 sterren waard.
Correct, betrouwbaar zoals het hoort en vriendelijk personeel. De reden dat wij jaren klant zijn !
Top Service! Zeer tevreden. Mvg Carrosserie Waumans
Super vriendelijk personeel met kennis van zaken
Vriendelijke mensen en goede service
Fantastisch systeem en optimale plaasting
De specialist op vlak van beveiliging!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid