facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BR-Performance Webshop

Info

Webshop BR-Performance

Adres: Molenweg 94, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: +32 486 72 81 79
Stad: Willebroek
Route: Molenweg 94
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: br performance belgique, br performance nederland, br performance openingsuren, br performance mercedes, br performance bmw, br performance stage 2, br performance klachten, br wagens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karweiwerken Cuypers Karweiwerken Cuypers 639 meter Klusjesdienst * Kleine klussen / herstellingen * Vakwerk * Correcte en transparante p...
Appro: transport-, logistiek- en automobielsector Appro: transport-, logistiek- en automobiels... 982 meter Heel behulpzaam, bekwaam en vriendelijk
DenVicK DenVicK 1 km Algemeen Transport / Structurele Aannemingen
Secondview Secondview 1 km Product Placement via Social media - Facebook advertenties - Facebook wedstrijden - S...
AED group AED group 2 km Prachtig dat ze hun infrastructuur aaanbieden voor de vaccinatie
Houthandel De Roover NV Houthandel De Roover NV 2 km Extreem negatieve ervaring gehad. Na meerdere aankopen van 2000+ euro werd mij gedwon...
Recensies
Na een goed contact via mail en lang getwijfel van mezelf, uiteindelijk toch beslist om mijn wagen hier onderhanden te laten nemen, en tot hier toe nog geen minuut spijt van gehad! Heb precies een andere auto gekocht. Rijd veel leuker en herneemt veel vlotter, echt een aanrader om te doen.. nu nog afwachten of het verbruik ook wat daalt. Als mijn rechtervoet mee wilt tenminste want nu is het nog veel te plezant bedankt mannen voor de service.
2 jaar geleden stage 1 tuning laten doen aan mijn X4. Gevraagd de software te verwijderen omdat ik vermogenverlies had en de auto moest binnen doen voor nazicht. Dadelijk bericht gehad van de garage dat er tuningsoftware op de wagen zat en dat ik daardoor geen garantie meer had. Nu is mijn turbo stuk door de tuning bevestigd door 2 verschillende garages met een groot kostenplaatje als gevolg. BR-performance trekt zijn handen ervan terug en zegt alleen dat dit niet hun fout kan zijn. Denk 2x na voor je hier iets laat doen, hun software kan schadelijk zijn. Als antwoord op Uw antwoord. U zegt dat bijna alle garages zullen zeggen dat het de fout is van de tuningsoftware. Ik heb contact met BR performance opgenomen met de vraag of U een diagnose kon opstellen en ik kreeg als antwoord: dat doen wij niet. Het is gemakkelijk om te zeggen dat dingen nu eenmaal stuk gaan en daar ben ik ook mee akkoord, maar enkel ontkennen dat het U fout kan zijn is in mijn ogen onprofessioneel en gemakzuchtig. U hebt de kans gekregen om te bewijzen dat het niet Uw fout is, maar U bent daar niet op ingegaan. Ontkenning is geen bewijs van onschuld. Maar dit zal dan weer een eenzijdig standpunt zijn zeker.
Heel goede en correcte service. Regelmatig promoties. Vriendelijk en bekwaam personeel. De tuning van mijn auto leverde een heel verrassend resultaat! Acceleren is er nu een woord met een heel grote A!
Zonet mijn BMW E90 stage 1 laten tunen. Een vermogenswinst van 39% en 33% meer koppel. Super tevreden!!
Heel rap mogen gaan. Vriendelijke ontvangst. Mensen met vakkennis. Mijn GTI ging van 230pk naar 300pk en van 350nm naar 440nm. Enorm verschil. Alsook de DSG bak werd meegetuned, wat ook een enorm verschil geeft. Bedankt!
Zeer tevreden over de geleverde service, ondanks de stage 1 upgrade op mijn Focus niet door kon gaan. Bij het meten van originele vermogen werd een abnormale curve vastgesteld, onmiddelijk heeft de technieker de computer uitgelezen. Bleek dat de injectoren op hun einde zijn. Ze konden de werken uitvoeren en het geld nemen, maar hier niet. Ten strengste afgeraden omde injectoren tevsparen. De 80 euro die gevraagd werd voor de meting en lezing zal van mn factuur afgetrokken worden bij het uitvoeren van de herprogrammatie na injector herstelling. Vriendelijk ontvangst en deftige uitleg. Echt een aanrader. Thanks BR Team en tot snel.
Dit is mijn 2de auto die ik laat tunen bij br performance.de vorige was een abarth 500c.heel tevreden en vriendelijk onthaal.
Stage 1 van mijn Mercedes GLE 300D . Super content. Bedankt aan de team BR- Performance voor jullie professionalisme, vriendelijkheid .
Ben er zelf niet geweest, maar heb van veel betrouwbare firma's in verschillende landen gehoord dat ze hun software bij BRP aanschaffen en ook op maat afstellen. Dus op dat vlak geen twijfels dat ze top software afleveren wat heel belangrijk is.
Gisteren met mijn auto geweest voor stage 1 en super tevreden over echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid