facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BR-Performance Belgium

BR-Performance Belgium

Info

Professionele herprogrammatie van wagens op de vermogentestbank. / Reprogrammation de cartographie moteur sur banc de puissance 4x4.

Geschiedenis

BR-Performance is gespecialiseerd in professionele herprogrammatie.

Reeds jaren is BR-Performance de referentie op gebied van motormanagement systemen en motortuning. Hiervoor beschikken wij over de nieuwste apparatuur zoals een 4x4 vermogentestbank die tot 1341pk kan meten met een nauwkeurigheid van +-1%, originele diagnose-apparatuur van Audi, Porsche, BMW, Mercedes, Opel, VW, ... , een 6 gas uitlaatgas-analyser, gevoelige CAN-bus meetapparatuur, ...

BR Performance est spécialisé en optimisation et préparation moteur.

Travaillant avec ce qu'il se fait de mieux en matière d'équipement électronique,BR Performance bénéficie en outre, d'un banc de puissance Cartec 4*4 de 1200cv nous permettant de développer, de manière précise et fiable, une cartographie moteur adaptée sur mesure à votre véhicule et votre style de conduite.

Adres: Molenweg 94, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 0032 3 866 11 35
Stad: Willebroek
Route: Molenweg 94
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: br performance openingsuren, br performance korting, br performance slechte ervaringen, br performance klachten, br performance nederland, br performance nl, br performance mercedes, br performance stage 2
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DVX performance België DVX performance België 3 km Ik heb net bij DVX een einddemper delete laten doen op mijn BMW. Auto in de ochtend i...
DVX Performance special stages DVX Performance special stages 3 km Beste tuning bedrijf in belgië voor mij. Zeer klant vriendelijk. Mijn rs3 is nu stage...
Recensies
Ik ben eigenaar van een Hyundai Tucson 1.6 G-Tdi 177pk 2020. Al sinds de levering van de wagen schakelde hij niet mooi en had ik het gevoel van vermogenverlies. Het duurde altijd even voor hij op gang kwam. Na 3 jaar de stap naar BR Performance gemaakt en een stage 1 laten uitvoeren. De wagen ging buiten met 205pk. Wat vooral opviel was hoe mijn wagen plots een andere wagen was. Hij reed terug vlot en ik voelde het schakelen van de DSG niet meer. De extra Pk’s gaven een extra leuk gevoel in het rijgedrag. Super tevreden en het personeel was overvriendelijk. Ik voelde me wel een kleine jongen tussen de grote automerken die daar staan zoals een BMW M3 en vooral de Mercedes AMG die klaar is voor stage 3 met een geschat vermogen van meer dan 1000pk . Uiteraard zijn dit uitzonderingen maar toch leuk meegenomen om deze auto’s eens te mogen bewonderen. Bewijst alleen maar dat het krakken in hun vak zijn!
Vriendelijke ontvangst. Ziet er heel bekwaam uit maar konden mij spijtig genoeg nog niet helpen met de tuning.
Zeer tevreden van BR-Performance!! Top service vriendelijke mensen ze kennen hun werk in ieder geval!! Beste chiptuning bedrijf die ik tot nu toe ben tegengekomen!! Bedankt groetjes @x.roma.xService: Automotordiagnose
Na een goed contact via mail en lang getwijfel van mezelf, uiteindelijk toch beslist om mijn wagen hier onderhanden te laten nemen, en tot hier toe nog geen minuut spijt van gehad! Heb precies een andere auto gekocht. Rijd veel leuker en herneemt veel vlotter, echt een aanrader om te doen.. nu nog afwachten of het verbruik ook wat daalt. Als mijn rechtervoet mee wilt tenminste want nu is het nog veel te plezant bedankt mannen voor de service.
Heel rap mogen gaan. Vriendelijke ontvangst. Mensen met vakkennis. Mijn GTI ging van 230pk naar 300pk en van 350nm naar 440nm. Enorm verschil. Alsook de DSG bak werd meegetuned, wat ook een enorm verschil geeft. Bedankt!
De website is goed zelf ben ik er nog niet geweest
Heel goede en correcte service. Regelmatig promoties. Vriendelijk en bekwaam personeel. De tuning van mijn auto leverde een heel verrassend resultaat! Acceleren is er nu een woord met een heel grote A!
2 jaar geleden stage 1 tuning laten doen aan mijn X4. Gevraagd de software te verwijderen omdat ik vermogenverlies had en de auto moest binnen doen voor nazicht. Dadelijk bericht gehad van de garage dat er tuningsoftware op de wagen zat en dat ik daardoor geen garantie meer had. Nu is mijn turbo stuk door de tuning bevestigd door 2 verschillende garages met een groot kostenplaatje als gevolg. BR-performance trekt zijn handen ervan terug en zegt alleen dat dit niet hun fout kan zijn. Denk 2x na voor je hier iets laat doen, hun software kan schadelijk zijn. Als antwoord op Uw antwoord. U zegt dat bijna alle garages zullen zeggen dat het de fout is van de tuningsoftware. Ik heb contact met BR performance opgenomen met de vraag of U een diagnose kon opstellen en ik kreeg als antwoord: dat doen wij niet. Het is gemakkelijk om te zeggen dat dingen nu eenmaal stuk gaan en daar ben ik ook mee akkoord, maar enkel ontkennen dat het U fout kan zijn is in mijn ogen onprofessioneel en gemakzuchtig. U hebt de kans gekregen om te bewijzen dat het niet Uw fout is, maar U bent daar niet op ingegaan. Ontkenning is geen bewijs van onschuld. Maar dit zal dan weer een eenzijdig standpunt zijn zeker.
Zeer tevreden over de geleverde service, ondanks de stage 1 upgrade op mijn Focus niet door kon gaan. Bij het meten van originele vermogen werd een abnormale curve vastgesteld, onmiddelijk heeft de technieker de computer uitgelezen. Bleek dat de injectoren op hun einde zijn. Ze konden de werken uitvoeren en het geld nemen, maar hier niet. Ten strengste afgeraden omde injectoren tevsparen. De 80 euro die gevraagd werd voor de meting en lezing zal van mn factuur afgetrokken worden bij het uitvoeren van de herprogrammatie na injector herstelling. Vriendelijk ontvangst en deftige uitleg. Echt een aanrader. Thanks BR Team en tot snel.
Dit is mijn 2de auto die ik laat tunen bij br performance.de vorige was een abarth 500c.heel tevreden en vriendelijk onthaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid