facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bplusb

bplusb

Info

Uw energie is onze passie
Wij adviseren u ons energiebesparend totaal concept voor een gezond en duurzaam wooncomfort.



"bplusb is jouw specialist voor zonnepanelen, batterijopslag, laadpalen, boilers en elektrische vloerverwarming. Het all-electric system van bplusb is toonaangevend in de markt. Verder beschikt bplusb over ingenieurscapaciteiten met meer dan 30 jaar ervaring en senior BIM-tekenaars."
Adres:
Telefoonnummer: +32 89 69 49 00
Stad: Maaseik


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoSi Travel CoSi Travel 5 km <span class="f5axBf"
Active Recruitment Active Recruitment 7 km Zoek jij een baan? Wil je werken in België of in Nederland? Mijn focus ligt voornamel...
Recensies
Zeer tevreden over onze zonnepanelen en thuisbatterij. Goede service en goede vakmannen. We kunnen BplusB zeker aan iedereen aanraden.
Bplusb is een zeer betrouwbaar bedrijf, het geeft de mogelijkheid om mee te werken aan de installatie BV kabels trekken, zo zijn de kosten wat minder in prijs en zij zorgen voor de pappassen en doen goed hun best om alles te regelen van papieren goedkeuringen bij fluvius. De werken zijn zeer secuur gedaan en alles proper achter gelaten. dikke duim omhoog
BplusB heeft onze zonnepanelen incl. batterij naar tevredenheid geplaatst. We zijn van te voren goed geïnformeerd en geholpen met diverse keuzes en formaliteiten. Het werk is zeer secuur gedaan en alles is proper achter gelaten. Ze zorgen ervoor dat ook na plaatsing alles in orde is en komen hun afspraken goed na! Een bedrijf dat nét dat stapje verder gaat!
In de zomer van 2020 kochten wij bij BplusB een installatie van zonnepanelen en een thuisbatterijsysteem aan. In de maanden daarvoor vroeg ik bij een vijftal bedrijven voor PV-installaties offertes aan. Door de coronamaatregelen gebeurde alles uiteraard online, maar daardoor kon je eigenlijk alles ook veel objectiever beoordelen. Voor het eerst in jaren hadden we ook eens de tijd om alles rustig door te nemen. De mensen van BplusB waren van alle aangeschreven leveranciers degenen die het meest zich inleefden in onze situatie. Ze probeerden er, via meerdere emails en telefoongesprekken, achter te komen welke oplossing ik zocht en of hetgeen ze te bieden hadden, hiermee overeenkwam. Dat was een echte verademing. Ze probeerden niet gewoon HUN product op te dringen of gewoon maar een PV-installatie te leggen, maar een degelijke oplossing te zoeken en te bieden voor MIJN vragen. Het geeft je het gevoelen dat je als klant gewaardeerd wordt. Geen telefoontje was te veel. De adviezen waren altijd met een blik op de toekomst. Dat is uiteindelijk de realiteit bij deze installaties: je koopt voor jezelf een toekomstige stroominstallatie. Het maken van de juiste keuzes zijn daarom extra belangrijk bvb. de keuze voor het merk en type zonnepanelen, omdat ze op de lange termijn enorme verschillen kunnen maken qua opbrengst en dergelijke. De uitvoering van de werken was snel, degelijk en proper en getuigde van een degelijk besef van kwaliteit en vakkennis. Het feit dat Guido en Leo soms meerdere keren terugkwamen om hier en daar nog iets aan te passen, zegt veel over het belang dat ze hechten aan de details. De keuze voor BplusB voor de installatie van ons PV-systeem was één van de beste keuzes van dit jaar.
Zeer goede begeleiding achteraf voor premieaanvraag en een zorgvuldige afwerking van al de geleverde werken
Zeer tevreden over de producten die ik gekocht heb bij bplusb. Ook de service zoal op het moment als achteraf kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Afspraak is afspraak.
Nadat ik perfect werd geïnformeerd door Guido, kreeg ik een erg straffe prijsofferte en hebben ze top materiaal glas op glas panelen netjes geïnstalleerd volgens de afspraak! Absolute aanrader!
Wij zijn zeer tevreden van bplusb, geweldige service en een kwalitatief product! Bedankt Guido, Sylvia en Leo voor jullie toewijding.
Zeer correcte en duidelijke informatie. Denken zeker mee met de klant naar beste prijs/kwaliteit /opbrengst. Komen al hun afspraken na en staan open voor verbetering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid