facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boxerkennel Val de Troya

Boxerkennel Val de Troya

Info

Welcome to our Facebook page. We are a small kennel that breeds Boxers. On this page you will find news about our litters. Contact us for more info!



"Boxerkennel Val de Troya, een kennel waar passie en kennis worden samengebracht, met aandacht voor de individuele pup. Onze pups hebben allemaal een stamboom, worden gevaccineerd en hebben een Europees paspoort. De pups worden in huis grootgebracht."
Adres: 9770 Kruishoutem
Telefoonnummer: +3292229951
Stad: Kruishoutem
Postcode: 9770



op zoek naar gerelateerd: Boxer kennel, Val de Troya Facebook, Beschikbare Boxer pups, Boxerkennels Limburg, Prijs Boxer pup met stamboom, Beschikbare Boxer pups 2021, Nestje boxer pups, Boxer pup 8 weken
Recensies
Heel tevreden over boxerkennel Val De Troya, vanaf het eerste contact goed geholpen. De honden en pups komen bij hen op de eerste plaats, we vonden het heel leuk om hun visie te horen en dat ze weloverwogen hun pupjes een thuis geven. Heel fijn dat ze in de eerste plaats aan de hond denken. Ook kun je nadien bij hen terecht voor advies. Als je een boxer wil waar je zeker van bent dat ze een goede achtergrond hebben en niet enkel geweekt worden voor verkoop dan ben je hier aan het juiste adres. Fijne mensen die je ondersteunen bij het zoeken van een lieve boxer. Wij zijn heel tevreden over Kaat en Michael.
Super referentie als je echt een boxer wil maar ook bij twijfel omtrent dit ras Je wordt uitgenodigd en maakt in een huiselijke sfeer kennis met - de boxer - zoals je ze mag voorstellen bij je thuis. Qua opvolging kun je steeds terecht bij Kaat en Michael, ze helpen je echt verder met raad als er al eens iets niet naar wens verloopt. Kan mij geen betere kennel voorstellen, vlotte score van 100/100 en wij zijn dolgelukkig met ons Utah, boxerteef van inmiddels 1 jaar oud en een zotte doos zoals ons werd voorspeld
Boxerkennel Val De Troya is TOP. Mijn aankoop vorig jaar in april heb ik mij nog geen moment beklaagd. Kaat en Michael zijn steeds bereid om zelfs na verkoop van een pup vragen te beantwoorden of advies te geven. Aarzel zeker niet om met hen contact op te nemen.
Een erg begane boxerkennel,met 2 eigenaars die alles doen om uw pup de best mogelijke start mee te geven. Ook later kan je er altijd met vragen of opmerkingen terecht. Ik heb nu mijn tweede boxer van bij hen en kan hen alleen maar aanraden. Met een boxer van Val de Troya ben je verzekerd van echt boxergeluk!
Zovele jaren geleden onze Red Rebel de Val de Troya daar in onze armen mogen ontvangen… Kaat en Michael doen geen job, ze voeren hun passie uit en dat zijn nu eenmaal die viervoeters genaamd Boxers… Doe zo verder
Goede ervaring met de kennel. Wij hebben er een vriendelijke, mooie en altijd goed gehumeurde boxerteef bij in ons gezin. Voor vragen en advies is de kennel altijd bereikbaar.
Correcte mensen met een hart voor de dieren! We hebben een super lieve, mooie boxervriend erbij dankzij hen!
Prachtige kennel en duidelijke info omtrent de boxer !!!
Eerlijke en heel betrokken eigenaars!
Betrouwbare boxerkennel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid