facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowlingpaleis Lochristi

Bowlingpaleis Lochristi

Info

Bowling - Fondue - Pool,...kortom alles aanwezig om er een geslaagde uitstap van te maken!

Adres: Antwerpsesteenweg 98, 9080 Lochristi
Telefoonnummer: 093552201
Stad: Lochristi
Route: Antwerpsesteenweg 98
Postcode: 9080


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: bowlingpaleis lochristi openingsuren, bowlingpaleis sint niklaas, bowlingpaleis lochristi fondue, bowlingpaleis schelle, restaurant bowling lochristi, bowlingpaleis openingsuren, bowlingpaleis oostende, bowling lochristi reserveren
Recensies
Onvriendelijk personeel. Bowling van vergane glory. Het materiaal daar was beschamelijk. Kapotte ballen. Schoenen die stonken en het dragen niet meer waard waren...
Wij waren daar met een groep collega's. Er was een aangename sfeer tijdens het eten, ook al zijn de fondupotjes vrij klein, de kwaliteit van het vlees is niet top rundvlees is taai fond van de vis is flets misschien peper en zout op tafel zetten? Het dessertbuffet is eerder beperkt bij ons was de rijstpap zuur. Misschien ook een handleiding bij het koffiemachine hangen? Tijdens het bowlen verliep alles vlot. De puntentelling was wel niet altijd correct. Om drinken te halen werden de bandjes niet gecontroleerd dus iedereen kan gewoon drank gaan halen zonder te betalen.
Personeel is vriendelijk, eten wel lekker. Enigste wat me heel hard stoorde is de temperatuur van de ruimte. Bij het begin was het daar al heel koud. Eenmaal dat de bouillon aan het koken was viel het wel mee. Maar als je dan een spelletje moest gaan Bowlen dan was het daar opnieuw super koud. Echt niet aangenaam. Begrip voor de hoge energie-prijzen maar het is niet de bedoeling dat klanten een jas moeten aandoen om te bowlen. Bowling naast het buffet was nogal dood. Geen sfeer, stille muziek en je zit nogal heel dicht op de andere groep naast je. Als je dan bij het begin binnen komt was het daar een pak aangenamer.
Goede bowling. Het kan wel erg druk zijn maar dan roepen ze af wanneer het aan jou is. Dit werkt erg goed. De bowling is wel wat ouderwets. Als je te hard gooit raken de kegels in de knoop.
Het personeel mag wat meer moeite doen, staan met elkaar te kletsen en negeren de klanten/hebben GSM in de hand. Ook spijtig want de nachosaus wordt koud en lomperig gegeven… jammer!
Het was heel chaotisch toen we ons baan aan het reserveren waren. Toen we aan het afrekenen weten liep ze weg en hebben we 5 min staan wachten.
Onvriendelijk personeel, staat op de site dat je zonder reservatie kan komen, uiteindelijk allemaal reservaties tot 23u. Komen hier nooit meer!
Het was heel leuk eten was gewoon top vriendelijke personeel kwamen altijd vragen of alles in orde was heb mij enorm geamuseerd en de all in formule goud is meer dan zijn geld waard echt waar gewoon top we komen zeker terug
Super leuke avond gehad! Perfecte plaats om met een grotere groep GOED te gaan eten en een spelletje te bowlen! Ook het vriendelijke personeel zorgde mee voor deze toffe avond! Merci!!
Al hadden we het geweten waren we meteen hierheen gekomen. Gezellig vertoeven veel plek en leuk voor de kids met een extra binnenspeelruimte.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bowlingpaleis Lochristi met het openbaar vervoer


Lochristi Doornikstraat 140 meter
76
77
78
Lochristi Doornikstraat 160 meter
76
77
78
Lochristi Antwerpse Steenweg 200 meter
Lochristi Crematorium Westlede 450 meter
175
Lochristi Lichtelarestraat 490 meter
76
77
78

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid