facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling The Pinz Erpe-Mere

Bowling The Pinz Erpe-Mere

Info

Zin in een leuk avondje bowlen, een drankje, een hapje of een kleine honger, dan ben je bij Bowling The Pinz aan het juiste adres!



"Heeft u zin in een gezellige middag of avond op de bowlingbaan? Dan bent u bij Bowling The Pinz in Erpe-Mere aan het juiste adres. U kunt bij ons niet alleen genieten op de bowlingbaan, want we bieden u veel meer. Van bowlen met steengril tot volledige arrangementen. Kom voor een heerlijke tijd discobowlen snel een keer naar ons toe of neem vandaag nog contact op voor het reserveren van bowlingarrangement. Ook voor het organiseren van verjaardagsfeestjes bent u bij ons in Oost-Vlaanderen juist om een onvergetelijk leuk feest te hebben of te geven. Voor de bowlingbaan geldt dat alle bowling op reservatie is. Neem daarom contact op voor meer informatie of het maken van een reservering. We zien u graag bij Bowling The Pinz!"
Adres: Bloemenstraat 30, 9420 Erondegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 053803910
Stad: Erondegem
Route: Bloemenstraat 30
Postcode: 9420


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 13:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Bowling Aalst, Bowling tragel
Recensies
Lentefeest daar gehouden. En super lekker gegeten. En een top bediening. Daar ga ik zeker nog naartoe gaan.
Ik vind bowling the pinz de beste de leukste en de liefste mensen die in kennen end ze hebben een goud hart voor mens met een beperking
Leuke middag gehad met de kids. Zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar met de nodige uitleg over de verschillende formules. Vlotte en vriendelijke bediening. Zeer propere toiletten en covid Safe van toepassing.
Toffe plaats. Als de lichten dimmen en de disco lichten aan gaan was het eens zo leuk. Heel huiselijke sfeer met heel lieve mensen die u bedienen.
Zalige locatie voor gewoon individueel te spelen of in groep. Ook voor feestjes moet je er zijn. Mooi interieur, lekkere kaart, ... . Gewoon gaan, echte aanrader
Alles tip top in orde. Vriendelijke bediening
Recent vernieuwde bowling met 10 banen. Avond ervoor gebeld of we konden eten en bowlen. Steengrill gegeten met 10 personen en het was dik in orde. Discobowling omdat het zaterdagavond was, heel sfeervol. Aanrader voor groepen. Vriendelijke uitbater. Bij het eten mag er nog iets meer aandacht gaan naar de bediening maar dit is eerder een tip voor de uitbater dan een kritiek.
top, gezellig vriendelijk echt aangenaam.
Super lekker eten in een super fijn inrichting en top uitbaters
Zeer mooie namiddag gehad , zeer vriendelijke uitbaters , alles netjes topadres
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid