facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling De Goe Smete

Bowling De Goe Smete
Adres: Ringlaan 33, 8680 Koekelare
Telefoonnummer: 051437783
Stad: Koekelare
Route: Ringlaan 33
Postcode: 8680


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: bowling de goe smete poperinge, bowling poperinge, bowling de goe smete openingstijden, bowling koekelare prijs, bowling de goe smete poperinge openingsuren, bowling poperinge openingsuren, bowling de goe smete koekelare openingsuren, de goe smete bowling club
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loopwedstrijden West-Vlaanderen Loopwedstrijden West-Vlaanderen 703 meter Een verzameling van alle loopwedstrijden in de provincie West-Vlaanderen !
Recensies
Door een constant defect van de baan hebben wij als klant te veel moeten betalen. Na discussie met de matig vriendelijke barman dat dit niet onze fout was, heeft hij in geen enkele manier ons een compensatie willen geven. Heel erg teleurgesteld van onze laatste activiteit in Koekalare. We zijn erg bedroefd.
Onvriendelijk en onervaren mensen. Buiten overal sigarettepeuken, wegens bomvolle asbak, bij binnenkomen allen een smoel tot op de grond en nul goeiendag. Tafels waar we gingen aan zitten allemaal nog vuil, achter ons net hetzelfde, moeten gaan vragen of ze die wilden afkuisen. Bowling gestart, eerste ronde begonnen, lap hij telt verkeerde punten, veranderen van baan. Een drankje word in fles gegeven,, kortom vroeger de goe smete was veeeeel beter op alle gebied.
Het is er leuk en lekker om te eten hele goeie service en vriendelijke baas hij doet al het mogelijke om er iets gezelligs van te maken
Onvriendelijk behandeld door de 'bazin'. Door een miscommunicatie was er wat onduidelijkheid over wat de kindjes gingen eten. Wie wat fout gezegd/gehoord had laten we nog in het midden. Mevrouw kwam met veel gebaren en blabla voor een volle zaal roepen dat ze verlies ging lijden doordat ze dan 2x kindergrill in de frigo moest laten staan. Ging het naar eigen zeggen in de vuilbak gooien Zelfs de tafel naast ons was gedegouteerd van de manier waarop dit gebeurde. De kindjes hebben trouwens wel beide frikandellen gegeten. Toen we op het einde van de avond buiten gingen met een rekening van 500 euro hebben we haar alvast niet horen klagen. Kwaliteit van het vlees vonden we niet zo goed, jammer. De bowlingbanen rechts zijn een ramp. Werken zo met touwen aan de kegels en elk spel ligt er wel al 1 om nog voor je gooit maar bij je 2de beurt staat hij dan weer recht.. Spel was ook 4 keer defect.. Nee, voor ons ZEKER GEEN AANRADER. Amateurisme ten top. Met Jean vroeger was alles veel beter.
Zeer proper etablissement. Ziet er een leuke Bouwling uit, maar ik en mijn kompanen waren daar louter om te eten. De spaghetti was zeer lekker. Mijn gezelschap die het stoofvlees nam vond sommige stukken ietwat droog. Vriendelijk personeel. Op al onze wenken bediend.
Zeer onbeschoft ontvangen geweest. Kinderfeestje begon om 14u, we waren 15min vooraf aangekomen om alvast wat zaken klaar te zetten. De deur was nog gesloten maar men liet ons gewoon buiten in de regen staan na we hadden gebeld om te vragen of we binnen konden. Bij opening van de deur, ook geen vriendelijke welkom noch aangewezen waar onze tafel was.... ontgoocheld.
Lekker maar wel heel lang moeten wachten.
Uitstekend, zo nu en dan een beetje chaotisch, maar dit werkt mee aan de familiale atmosfeer
Lang geleden dak er geweest ben maar vroeger ging ik redelijk veel en altijd daar geamuseerd met me vrienden
Prachtige zaak met fantastische mensen! Zowel de bowling, de keuken, de aangeboden faciliteiten, de vriendelijkheid en het enthousiasme zijn van de betere soort. Aanbevelenswaardig en voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid