facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Beringen

Adres: Commelo 11, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 011453257
Stad: Beringen
Route: Commelo 11
Postcode: 3580



op zoek naar gerelateerd: Bowling Limburg België, Bowling Olympia, Bowlingen, Bowling Hasselt, Bowling Tessenderlo, Bowling dinner, Bowlen Genk, Binnenspeeltuin Beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Kanaal 't Kanaal 0 meter Het is een ruime centrum voor een goeie uitje met vrienden of familie of zelfs colleg...
Recensies
Het is een ruime centrum voor een goeie uitje met vrienden of familie of zelfs collega's. Heel veel Pooltafels, bowlingbanen zijn zeer verzorgd en gezellig per spel is het 4,70. Aan te raden .
Leuke avond gehad hier! Bij de schoenen van de bowling zitten zeer veel zwaar gedragen/ versleten schoenen. Deze zouden wat vernieuwd mogen worden. Bij de bowling hebben we 2 keer een foute telling gehad. Dit viel goed mee ter vergelijking met andere bowlings. Ook goenoeg verschillende ballen op alle banen.
Zeer vriendelijk personeel. Zeer fijn om even te gaan poolen of bowlen met de vrienden aan zeer schappelijke prijzen
Leuke ervaring, fijn gepooled. Je kan er ook bowlen, squashen , snookeren, eten... En aan een eerlijke prijs, we komen terug.
Redelijk goedkoop maar toch oké om te poolen en bowlen. Meestal is er ook voldoende plaats als je zonder reservatie aankomt. Service voor drank laat wat langer op zich wachten als het druk is. Maar dat los je dan weer zelf op door zelf naar de toog te gaan en het te gaan halen.
Fijne namiddag gehad na 2 spelletjes bowling in Beringen. Prijs ok , door de week 3€ p.p
Leuk voor tijd te spenderen. Degene die ons bediende waren vriendelijk. Degene aan de kassa mocht wel wat meer haar best doen. Leuke speeltuin, leuke bowling, het eten was ook lekker !
Wat een zuurpruim aan de kassa!!! Niet vriendelijk! Staat daar duidelijk tegen haar goesting...andere bediening was gelukkig vriendelijker.
De muzeik bij de bolingbanen staat te luod de rest van het gebouw staat de muziek niet te luid well goede muziek Gebouw is ook muf / niet goed verlucht Well een goede temperatuur niet te koud of te warm de bowling zelf is well leuk en de dranken zijn goed koud Goede prijs
Fijne bowlingbanen, goed verlicht. Vriendelijk personeel! Steengrill erg lekker, maar veel te duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid