facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwvoordeel

Bouwvoordeel

Info

Bij ons kan u terecht voor de beste merken aan de beste prijzen. Kom langs onze showroom en bekijk zelf de kwaliteit die wij u kunnen bieden.



"Als familiebedrijf met meer dan 2 decennia aan ervaring bent u op de juiste plek voor de aankoop en plaatsing van zowel badkamers, verwarming als keukens.Bij ons kan u terecht voor de beste merken aan de beste prijzen. Kom langs onze showroom en bekijk zelf de kwaliteit die wij u kunnen bieden. Via een persoonlijke aanpak helpen wij u met het kiezen van de best mogelijke badkamer, keuken of verwarming.Ons team staat tot uw beschikking voor het geven van deskundig advies tot het opmeten, de planning, de plaatsing en de afwerking van het door uw gekozen product…. Van de eerste steen tot het laatste likje verf, wij staan paraat!Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of neem alvast een kijkje in onze webshop!"
Adres: Steenweg 210, 3890 Gingelom
Telefoonnummer: 011 83 25 70
Stad: Gingelom
Route: Steenweg 210
Postcode: 3890



op zoek naar gerelateerd: KERDI doek, Complete badkamer
Recensies
Product wordt niet meer verkocht, na enkele herinneringen nog steeds niet terugbetaald.Service: Sanitairinstallatie
Vakman die mooi werk levert en eerlijke prijzen hanteert. Onze badkamer van A tot Z gerenoveerd: oude badkamer afgebroken, nieuw gyproc plafond gestoken, inloopdouche gemaakt, alles betegeld, meubels geïnstalleerd, verwarming vervangen, ... allemaal netjes afgewerkt en met minimale overlast. Bedankt!
Vriendelijke en degelijke uitleg over alle materialen.
Super goede service. Een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid