facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwpunt Vanden Berghe

Bouwpunt Vanden Berghe

Info

Al 90 jaar zijn we in regio Oostende een begrip voor tegels en bouwmaterialen. Wij bieden de beste service aan de juiste prijs!

Geschiedenis

Ben je van plan een woning te bouwen of te verbouwen? Kom dan zeker eens langs bij Bouwpunt Vanden Berghe in Oostende! Ruime keuze aan ruwbouw- en gevelstenen en alle soorten dakbedekkings, isolatie- en afwerkingsmaterialen.

Vloer- en wandtegels van alle belangrijke merken in alle tinten en formaten! Onze toonzaal geeft een compleet overzicht van wat de huidige tegelmarkt te bieden heeft.

Ook voor jouw terrasmateriaal kan je bij Bouwpunt Vanden Berghe terecht. In onze buitenexpo vind je tuin- en terrastegels in keramiek en natuursteen, beton- en kleiklinkers,...



"Wij zijn specialist in bouwmaterialen en tegels in Oostende en omgeving.Zowel als professional of als particulier ben je meer dan welkom.Bezoek onze showroom, vraag advies aan onze baliemedewerkers, of vindt de perfecte tool in onze bouwmarkt.In ons dakpunt ben je op de juiste plaats voor al je zink en koper.Heb je stabilisée of chape nodig? laad dan rechtstreeks aan onze automatische centrale.Tot binnenkort!"
Adres: Plantijnstraat 5, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059/56 39 56
Stad: Oostende
Route: Plantijnstraat 5
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Spaaractie Bouwpunt, Van den Berghe, Vloeren Oostende, Bouwpunt Molenstede, Bouwmaterialen Brugge, Jorissen Bouwpunt, Bouwpunt Temse, Vandenberghe meubels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coat-O-Fix Coat-O-Fix 2 km Altijd leuk om eens binnen te springen. Hier vindt je echt alles. En aan heel interes...
Recensies
Ons vaste adres voor materialen en advies tijdens de verbouwing. Tom is altijd heel vriendelijk en denkt mee om de beste oplossing te vinden.
Zeer simpel en goed geholpen geweest. Ik kwam binnen, vroeg men 30 dakpannen en kreeg bestel bon voor aan het magazijn af te geven. Betaald en weg in 10min top!!
Duur, betere alternatieven...
Hier kom ik bijna dagelijks. Hier wordt je Zeer vriendelijk ontvangen . Hier kan je terecht met je vragen bij specialisten. Bijna alles is hier te verkrijgen of kan je bestellen . Afdeling tegels is hier ook te vinden met tal van voorbeeldjes van verschillende tegels . Voor zowel particulier als zelfstandige . Is zeker en vast een aanrader . Een dikke tien ! Zeker verdient!!!
Vriendelijke bediening/prijs - product oke
Openingstijden voor tijdens het bouwverlof. Stabilisé wel maar tot 11u, blijkbaar.
Groot gamma aan bouwmaterialen voor professionals en particulieren.
Magazijnier was er niet. Geholpen door chauffeur die veel geduld had met mij. Dank u .
Steeds de juuste info en goede producten .
Vriendelijk personeel, helpen meedenken wat je allemaal nodig hebt voor de klus. Vriendelijke magazijniers.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Bouwpunt Vanden Berghe met het openbaar vervoer


Oostende Plantijnstraat 110 meter
Oostende Plantijnstraat 130 meter
Oostende Koebrugstraat 220 meter
21
22
23
Oostende Koebrugstraat 250 meter
21
22
23
82
Oostende Brouwerijstraat 270 meter
1
21
22
23
81

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid