facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwpunt Deketelaere

Bouwpunt Deketelaere

Info

Met meer dan 95 jaar ervaring de absolute specialist in het A tot Z van tegels. Professioneel advies, de beste prijzen en de beste garanties.

Geschiedenis

Waarom Deketelaere?

☞De familiefirma biedt de nieuwste en meest kwalitatieve materialen aan in een gloednieuwe showroom waar u alles vindt dat met vloer, -wand -en terrastegels te maken heeft.

☞De materialen in de showroom worden zorgvuldig geselecteerd en visueel sterk gepresenteerd. Wanneer de trends of meest recente ontwikkelingen niet op de voet worden gevolgd, zetten we zelf de trend.

☞De directe samenwerking met Bouw.Punt Deketelaere, een certitude in algemene bouwmaterialen in Zedelgem en Ruddervoorde, zorgt voor een combinatie aan voordelen voor zowel particulier, aannemer en architect. De familie is tevens stichtend lid van de Bouw.Puntgroep.

☞Meer dan 1,5 hectare aan overdekte opslagplaatsen (met nog meer buiten) op twee locaties (Zedelgem en Ruddervoorde) garanderen direct leverbare materialen.

☞Vrijblijvend en ongeëvenaard professioneel advies door een heel sterke connectie met de bouwsector in het algemeen en vakbekwame vaklui, onze 94 jaar ervaring in de branche en de constante bijscholingen.

☞Logistiek uitermate sterk in België, Nederland en Duitsland door samenwerkingen met belangrijke partners.

☞Plaatsingcoördinatie wordt verzorgd van A tot Z.

☞Wij garanderen vlijmscherpe prijzen. Dit door een combinatie van

✓Rechtstreekse import
✓Eigen productielijnen
✓Groepsaankopen via en slagkracht van Bouw.Punt
✓Voor de Benelux exclusieve verdelerschappen

Adres: Sijslostraat 78, 8020 Ruddervoorde, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050/27.74.17
Stad: Ruddervoorde
Route: Sijslostraat 78
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bouwpunt vestigingen, Deketelaere Kinderarts, Opel Deketelaere, Bouwpunt opruim, Spaaractie Bouwpunt, Bouwpunt Temse, Bouwpunt Molenstede, Bouwpunt OVB
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwwerken Fiers Peter Bouwwerken Fiers Peter 3 km Verbouwingen, terrassen, opritten, delfkranen, grondwerken, ...
Recensies
Al 5 jaar op de sukkel met een laminaat geleverd door firma Deketelaere. Volledig in stukken. Gerechtelijke stappen ondernomen maar wordt op de lange baan geduwd. Kon op een eenvoudige manier onderling opgelost worden. Zelfs de fabrikant geeft het probleem toe. Jammer dat ik hierbij geen foto kan posten.... Triest triest triest Nooit meer
De levering van onze vloertegels is nu al voor de derde keer verzet. Ze beloven telkens dat ze dan zullen mee zijn, maar ze stellen ons telkens teleur. Ze beloven telkens om te bellen maar doen het niet.
Perfect voorbeeld van modern vooruitstrevend bedrijf met een eerlijke en feilloze service. Zeker een aanrader om eens langs te gaan en oplossing te vinden voor uw wensen en of dromen die geen bedrog zijn bij Bouwpunt Deketelaere.
mooie prijs kwaliteit, altijd correcte info
Mooie tegels, goede prijs. Maar service na verkoop deugt niet. Houden zich niet aan hun woord.
Vriendelijke en snelle bediening,de bediende hielp mij zelfs bij het laden!
Vriendelijk en goede service!!
vriendelijk personeel, heel behulpzaam, ze doen er alles aan om je het juiste materiaal te bezorgen.
Vriendelijk en behulpzaam kwaliteit en goede prijs
Vriendelijk en behulpzaam. Weten waarover ze praten. Goede prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid