facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwpunt De Doncker

Bouwpunt De Doncker

Info

Bouw.Punt De Doncker geëvolueerd tot een belangrijke speler in de regio Dender-Pajottenland.

Geschiedenis

Bouw.Punt De Doncker is geëvolueerd tot een belangrijke speler in de regio Dender-Pajottenland.
Een handel waar zowel de professioneel als de particulier voor deskundig advies en een haast oneindig aanbod van producten terecht kan.
Jaar na jaar is Bouw.Punt De Doncker blijven werken aan productkennis, kwaliteit en een optimale dienstverlening.
Ondertussen telt Bouw.Punt De Doncker meer dan 40 werknemers die samen een omzet realiseren van meer dan € 25 miljoen.

De Doncker is lid van de bouwgroepering Adimat. Deze groepering verzamelt een groot aantal belangrijke, familiale bouwmateriaalhandels die allen een voortrekkersrol vervullen in hun regio en samen werken op gebied van aankoop, opleiding, marketing en publiciteit ten dienste van hun klanten.
De verenigde handelaars namen zich voor om een halt toe te roepen aan de overname golf in de sector en vanuit Adimat lanceren zij het Bouw.Punt concept.
Alle leden van de groep profileren zich in de nieuwe naam, logo en kleuren van Bouw.Punt.
Shops en vrachtwagens worden in die zin aangepast en ook De Doncker kon zich verheugen in deze nieuwe dynamische look.

Sinds dan is Bouw.Punt De Doncker gestaagd gegroeid tot wat het nu is: één van de belangrijkste leveranciers van Uw regio.



"Alles voor de bouw met professioneel advies:ruwbouw – dak – isolatie – hout - afbouw – metaal - terras – sierbestrating.Bouwshop - Toonpark tuin / terras / dakpannen / gevelstenen klinkers ...1200 m2 showroom tegelsAfhaling of leveringen op jouw bouwplaats"
Adres: Nederwijk-Oost 281 (Zone II), 9400 Ninove
Telefoonnummer: 054/32.19.99
Stad: Ninove
Route: Nederwijk-Oost 281 (Zone II)
Postcode: 9400


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:00
Dinsdag: 06:30 - 18:00
Woensdag: 06:30 - 18:00
Donderdag: 06:30 - 18:00
Vrijdag: 06:30 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: De Doncker promoties, De Doncker stabilisé, De Doncker isolatie, De Doncker Ninove Openingsuren, De Doncker Affligem openingsuren, Terrastegels De Doncker, Bouwwinkel Ninove, De Doncker ramen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bubba Kroketten Bubba Kroketten 261 meter Ik ben hier bedrogen uitgekomen
Dortant bvba Dortant bvba 802 meter We werden zeer vakkundig geadviseerd door Petra. Zij hielp ons met heel veel raad om ...
Kapperscentrale LISAB Kapperscentrale LISAB 1 km groot en kleinhandel voor kappers, particulieren en leerlingen regio dealer voor LISA...
Vloeren Beké Vloeren Beké 8 km Hoge prijzen, lage service.....
Recensies
We kregen een fantastische blonde dame aan de balie die ons een heel gedetailleerde uitleg gaf en ondanks de regen, met ons naar buiten ging om nog meer uitleg te geven. Verder is het een mooie zaak met een enorm groot aanbod van alles wat met tuin en bouw te maken heeft!
Op zoek naar gevelstenen voor het heropbouwen van een beschadigde muur, originele stenen waren niet meer te verkrijgen maar de magazijnier heeft zijn uiterste best gedaan om uit oude stock nog iets bruikbaar mee te geven. Was een vriendelijke persoon en begreep wat onze problemen waren. Zeldzaam in deze tijden.
Zeer klantvriendelijk, zowel naar service als communicatie. Hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top!
Net een om een dakraam en toebehoren geweest. Vriendelijk personeel en snelle service!
Heel goed geholpen op de dak materiaallen afdeling. zowel de mannelijke als de vrouwelijke bedienden zijn op de hoogte van de materiaallen , ook de magazijniers zijn vriendelijk en behulpzaam bij het laden . Super doe zo voort
Ook meestal bouwmaterialen leveren ze helpen je zo rap mogelijk te lossen dikwijls in onvoorziene omstandigheden door laattijdig aankomst door fille toch geholpen na telefonisch afspraak
Dieter is dé man van de dakpannen. Hij hielp me enkele weken geleden met een project om de nok te vervangen en gaf me ook tips uit zijn eigen ervaring. Vriendelijk en behulpzaam.
Groot aanbod aan kwalitatief materiaal. De magazijniers zijn vriendelijk en behulpzaam, een hele verbetering met vroeger. De administratieve/commerciële medewerkers mogen deze evolutie ook doorstaan, klantvriendelijkheid is voor deze mensen niet van toepassing.
Zeer uitgebreid aanbod in bouwmaterialen, ook steeds bereid om professioneel advies te geven of door te verwijzen naar de juiste instanties. Leveringen zijn in het algemeen stipt en volledig. Chauffeurs werken met de grootste zorg en overgave. Alle producten in het aanbod zijn kwalitatief van een bovengemiddelde standaard. Onze klanten zijn immer enthousiast van de service en aanbod van de vloeren te Hekelgem.
Ik heb gevonden wat ik nodig had. Maar opslagplaats is zo groot dat je hier zeker het nodigde kwalitatieve materiaal zult vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid