facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwonderneming Maric BVBA

Bouwonderneming Maric BVBA

Info

Voor de realisatie van uw droomwoning van A tot Z, nieuwbouw of verbouwing.
Badkamer- of keukenrenovatie.
Appartement kopen.



"Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij Maric bvba vond Greet Nelissen het tijd om haar eigen zaak op te starten. Zo ontstond Bouwonderneming Maric bvba met Greet Nelissen aan het roer.Het kantoor was vroeger gevestigd te Beverst, Bilzen, maar verhuisde in mei 2017 naar het industrieterrein te Hoeselt. De firma legt zich toe op het bouwen van volledig afgewerkte woningen met duurzame materialen.Met ruim vijftien jaar ervaring in de sector richtte Greet Nelissen in 2011 haar eigen bouwbedrijf op, gespecialiseerd in particuliere woningbouw. Eind oktober 2018 vervoegde Martine Vandevoordt de firma als all-round medewerkster. Bouwonderneming Maric staat voor correcte prijzen, een persoonlijke aanpak en maximale klantentevredenheid."
Adres: Industrielaan 109 / 3, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: 089/50 17 03
Stad: Hoeselt
Route: Industrielaan 109 / 3
Postcode: 3730


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Recensies
Zeer tevreden, menselijk contact! Ze denken mee met jou en zitten er zeker niet om geld uit je zakken te slaan. Prijs/kwaliteit een topper!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid