facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwonderneming Christiaens

Bouwonderneming Christiaens

Info

Bouwonderneming Christiaens N.V., een polyvalent familiebedrijf, heeft al decennialang ervaring als aannemer en bouwpromotor.

Geschiedenis

Bouwonderneming Christiaens N.V. heeft al decennialang ervaring als aannemer en bouwpromotor. Als polyvalent familiebedrijf leiden wij verschillende bouwprojecten in goede banen. Onze vaklui werken enkel met de beste materialen en streven elke keer opnieuw naar perfectie.

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Of het nu om projectontwikkeling of eigen bouwondernemingen gaat, u kunt bij Christiaens N.V. steeds rekenen op de waarden die wij al jarenlang hoog in het vaandel dragen: vakkennis, ervaring, innovatie en duidelijke afspraken. En dat vanaf het eerste contract tot en met de uiteindelijke oplevering.

Bij Christiaens N.V. hebben we ook oog voor de toekomst. Onze geschoolde vaklui blijven steeds op de hoogte van de nieuwste trends en technieken in de bouwwereld. Vernieuwende projecten of innovatieve concepten schrikken ons dan ook niet af. Heeft u ook een bouwplan? Kom ontdekken wat bouwgroep Christiaens voor u kan betekenen.

Adres: Legeweg 155, 8020 Oostkamp
Telefoonnummer: 050/36.37.41
Stad: Oostkamp
Route: Legeweg 155
Postcode: 8020


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Www Christiaens bouw be, Christiaens metaal, Christiaens Eeklo, Christiaens ijzer, Aannemer Christiaens overleden, Christiaens Knokke, Christiaens Nieuwpoort, Christiaens Projects
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dm zwembaden Dm zwembaden 1 km Dm zwembaden is een bedrijf die zich al meer dan 20 jaar specialiseert in totaal afwe...
Het Bouwhuis Het Bouwhuis 2 km U kunt bij ons terecht: Nieuwbouw Totaal renovatie Opritten & terrassen Vloeren & fa...
DP WoodWorks DP WoodWorks 3 km Algemene timmer en schrijnwerken Door Dieleman Pablo
Piotr Pol Piotr Pol 3 km Jesteśmy firmą oferującą profesjonalne i kompleksowe usługi remontowo wykończeniowe ...
De Waele Omgevingswerken De Waele Omgevingswerken 5 km De Waele Omgevingswerken is een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken,rioleringswer...
Recensies
Goeie carwash en service, stofzuigers zijn hier gratis na de wasbeurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid