facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bourotte Boulangerie

Adres: Route de l'Amblève 65 , Stoumont 4987, BE
Telefoonnummer: 080 78 57 14
Stad: Stoumont
Route: Route de l'Amblève 65
Postcode: 4987


Recensies
Gisteren n tompouce n broodje en 2 thee gekocht € 18,- !!! En dan met name de thee €5,- !!!! per kopje op het terras . Echt bizar duur voor wat heet water met n zakje en n droog koekje
Mwah. Niet echt kei vriendelijk personeel. Terug in de tijd. Zo'n 35 jaar.
Onvriendelijke bediening, warme maaltijd was lauw. €9 voor 1 matige croque hawaï dat van ver op een bord is gegooid en dat totaal niet lijkt op het voorbeeld van de foto’s. Indien je hier nog groentjes of sauzen bij wenst dan moet je nog eens extra betalen. Is een van de weinige eetgelegenheden in de buurt, maar toch zal ik de volgende keer liever met honger verder wandelen zodat ik hier geen voet meer binnen moet zetten.
Onvriendelijke bediening waarbij de gegeven producten te duur en onvolledig waren. We duidden hen hierop en de reactie was dat het een supplement zou zijn voor het geen dat we vroegen. Dit klopte niet volgens wat er op de kaart stond. Zeker geen aanrader voor een snelle hap. Eerder traag.
9 euro voor croque Hawaï: sneetje brood, hesp, kaas en paar stukjes ananas. Salade en sausje is een supplement. Geen groenten op de broodjes.
Veel te duur 6euro voor een broodje americain zonder iets van saus & groenten. Broodje is ook niet krokant. Vriendelijkheid is ook ver te zoeken.
Bakkerij op ideale plaats, serveert ook koffie/chocolademelk, binnen en op terras. Lekker brood bijvoorbeeld het speltbrood, maar duur en verkoopt aan toeristen oud brood voor nieuw, te herkennen aan craquelé.
Lekkere sandwich en koffie is ook prima, gezellig buiten terras. Hondvriendelijk
Heel duur en trage bediening. Één stukje rijsttaart bvb 3.9€ En de vriendelijkheid bij de bazin is echt ver te zoeken . Echt geen aanrader
Prima bakkerij. Lekker ijs en veel keuze aan taartjes. Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid