facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouncewear Neupre

Adres: Route du condroz 221B, 4120 Rotheux-Rimière, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32 4 365 55 42
Stad: Rotheux-Rimière
Route: Route du condroz 221B
Postcode: 4120



op zoek naar gerelateerd: Bouncewear winkels
Recensies
Mooie winkel, goede spullen maar een hele onaardige verkoper. Gedag zeggen was zelfs te veel gevraagd. Op basis hiervan 1 ster.
Trouwe oude klant, ik kom terug met een defect paar schoenen, de verkoper pakt me grof opnieuw in, slechte samenstelling omdat hij beweert dat het een probleem van slijtage is op een paar schoenen dat 4 keer is gedragen. Geen commercieel gebaar, onsympathiek, grenzend aan grof. Onze opmerking komt overeen met die van de anderen. De winkel werkt alleen vanwege het diverse aanbod aan basketbalartikelen, maar zeker niet vanwege de service. Geen dienst na verkoop.
Top winkel met het personeel dat erbij hoort!! Attent, beschikbaar en zeer behulpzaam. Tijdens een ruil voor de schoenen van mijn dochter plus de maat in de kleur die ze wilde en Patrice deed wat nodig was om ons een paar van een andere winkel naar ons huis te sturen! Super aardige vent nogmaals bedankt!!
Ik ging vandaag schoenen kopen, super attente verkoper, Amerikaanse sfeer in de winkel, modellen die je niet overal vindt, top
Altijd een waar genoegen om naar deze winkel te gaan, een warm welkom, topverkopers, en we krijgen altijd heel goed advies Aanbevelen!
Zeer mooie winkel, maar als trouwe klant ben ik al 2 of 3 keer teleurgesteld door het gedrag van de hooghartige, onaangename verkoper en helemaal geen handelaar, we hebben echt het gevoel dat we hem storen vandaag was het moment te veel Het maakt dat ik er niet meer naar terug wil.
Lichte en gezellige winkel. Het personeel doet er alles aan om klanten tevreden te stellen. Ik adviseer zonder enige beperking.
afschuwelijke verkoper Superonvriendelijk Zelfs geen hallo als we de winkel binnenkomen Het is beperkt als hij ons antwoordt als we een vraag stellen, we hebben echt de indruk dat we hem vervelen. anders is de winkel cool met geweldige kleding en basketbal
De muziek staat iets te hard en sommige verkopers zijn bang om hun werk goed te doen gelukkig niet allemaal. Afgezien daarvan weten we waarom we daarheen gaan, de keuze is ruim en we komen er blij uit dat we daarheen zijn gegaan
Winkel gespecialiseerd in basketbal. Ik raad het ten sterkste aan. Alles om uitgerust te zijn om te spelen. Uitzonderlijke keuze, sportschoenen, ballen, uitrusting, training, Vriendelijk, glimlachend, zeer professioneel personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid