facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulevard

Info

Frituur Boulevard dat is al meer dan 20 jaar vakmanschap door Gerda én recent ook door dochter Joyce. Frituur Boulevard staat garant voor de beste frietjes, snacks én burgers, frisse salades, knapperige croques, kraakverse broodjes en dagschotels.

Adres: Kiezelweg 238, 3620 Veldwezelt, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 003289715015
Stad: Veldwezelt
Route: Kiezelweg 238
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Frituur Veldwezelt, Frituur Boulevard Vorselaar, Broodjes Veldwezelt, Frituur Lydia Veldwezelt menu, Boulevard Tongeren, Beste frituur Lanaken, De Boulevard rijkhoven menukaart, Frituur Den Boulevard
Recensies
Dankzij de goeie reviews toch eens frieten gaan uithalen maar jammer genoeg was het niet zo lekker. Frieten waren te hard, net alsof je karton aan het eten bent. Had een bakje goulash erbij besteld maar deze was maar flauw, weinig smaak en totaal niet pittig. Hopelijk zijn de broodjes wel lekker want ze hebben er veel op de kaart staan. Al bij al best een tegenvaller.
Zeer verzorgd en lekker eten en één super vriendelijke bediening zowel van de dochter als mama doe zo verder met jullie super boulevard.
De frieten waren keihard en helemaal bruin en veel te veel zout erop ik heb ze zo weg gegooid.Echt zonde van het geld
Goede en vriendelijke bediening Ook lekkere stoverij De broodjes zijn ook goed en mooi verzorgd
Lekker het vlees was mals en sappig fritten perfect gebakken en vriendelijk personeel
Ik kan geen review over het eten geven omdat ze twee keer iemand voor lieten die na mij waren binnen gekomen. Niemand vroeg mij wat dus ben maar vertrokken na de tweede persoon die ze lieten voor gaan.
Fijn shoarmazaak lekker kebab en de mensen waren vriendelijk.
Onze nieuwe favoriete frietkot als we in het zuiden zijn. Frietkot is wel te kort door de bocht het ziet van binnen heel verzorgd uit maar het belangrijkste.......de frieten met zuurvlees zijn heerlijk en de hamburgers nog lekkerder!
Lekkere frietjes, vriendelijk personeel.
Super lekkere broodjes en frietjes! Top adresje!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Boulevard met het openbaar vervoer


Veldwezelt Kruispunt 40 meter
61
Veldwezelt Kruispunt 40 meter
724
Veldwezelt Kruispunt 70 meter
61
Veldwezelt Kruispunt 70 meter
724
Veldwezelt Kruispunt 230 meter
20a
61

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid