facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boulangerie Schamp Histoire de Famille

Boulangerie Schamp Histoire de Famille

Info

Alain Ramboux et Philippe Roland sont heureux de vous acceuillir tous les jours de 7h à 18h 30.Fermé le mardi sauf jours fériés.

Adres: 23 , place de Carnières, 7141 Carnières (Frankrijk)
Telefoonnummer: 064611823
Stad: Carnières
Route: 23 , place de Carnières
Postcode: 7141


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:30

Recensies
Biedt maaltijden op reservering aan die bij u thuis worden bezorgd. Thuis koken. Soep en belegde broodjes ter plaatse. Een goede probleemoplossing omdat er niet veel in de omgeving is Parkeren: We parkeren op het plein
Warm welkom, superlekker gebak maar de must was het terras met een zeer mooie tuin, een vijver met het geluid van water dat kalmeert. Er zijn ook een paar dieren maar geen storende geuren, kunnen we alleen maar waarderen!
Een warm welkom en kwaliteitsservice. Heerlijke gerechten, sandwiches en kleine gerechten. Wat een genot om in alle rust en in een groene omgeving een goede maaltijd te kunnen delen. Uitstekende waarde. Speciale vermelding voor het zelfgemaakte ijs en patat. We hebben de ham getest als suggestie en we hebben ervan genoten. Ik raad ten zeerste aan. Reserveren aanbevolen.
Mooie familiebakkerij, goed bevoorraad, in een mooie omgeving. De service wordt gedaan door een familie die alles heel goed beheert. Ontbijten kan in de achterkamer en in de zomer op het terras.
Ambachtelijke en familiebakkerij. Zeer goed brood en gebak om het brood van de Aïeux, de macaron-rijsttaart aan te bevelen,... het welkom is heel erg warm. Naast de bakkerij bieden ze snacks ter plaatse en "huisgemaakte" gerechten in het weekend.
Aangenaam en smakelijk.
Brood en gebak zijn heerlijk! De receptie is erg vriendelijk en attent voor de klant! Om te testen zonder mate!
Zeer goede bakkerijEten: 4/5
De setting is warm en verfijnd, de ontvangst zeer vriendelijk en het eten heerlijk. Ik raad deze plek ten zeerste aan.
Fantastisch welkom belangrijke heerlijke keuze Luisteren naar uw verzoeken Belangrijke keuze om iedereen aan te bevelen Top bakkerij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid